אני חושב שבהחלט הקהילה הישראלית בשרת הזה במייפל רויאלס היא בעייתית, אבל זה לא הוגן לומר זאת על כל הקהילה יש פה גם אנשים טובים! אנשים שהם בסדר ולא מרמים והם שחקנים ישרים. אני אחד מהם. הסיבה היחידה שרימיתי פעם אחת בלבד, היא כי באותו יום הייתי עייף ולא היה לי כוח לעשות ליץ לאנשים וחשבתי שאפשר להתנתק והם לא ישימו לב ולא יתנו לי באן אבל זהו חוץ מזה בחיים לא הייתי מרמה ככה סתם וכמובן שזה בחיים לא יקרה שוב מאיפה אתם בארץ? אם כולם פה מתל אביב והסביבה אז לא מפתיע בכלל שיש פה הרבה רמאים וגנבים
נשמה אין שום קשר לאיפה שאתה גר חבל שאתה ככה מלא סטיגמות, ובנתיים מי שמככב פה ב COMMUNITY BLACKLIST זה אתה. מספיק לדבר שטויות ושיהיה לכולם בהצלחה EDIT: חייבת להוסיף ש"לקחתי כסף והתנתקתי בתקווה שלא ישימו לב כי אני עייף" זה ממש לא תירוץ לגיטימי, אם אתה עייף לך לישון בלי לקחת כסף לאנשים . מביך.
בהחלט מקום המגורים בארץ הוא קובע כל הרמאים בשרת הזה הם מתל אביב וגוש דן חולון, בת ים, רמת גן, פתח תקווה וכו גם כל המקומות האלה הם איפה שהרמאים והגנבים גרים ומשחקים בשרת הזה כל מי שהוא מבאר שבע, חיפה, דימונה, כרמיאל, וכו הוא אדם ישר ככה זה אין מה לעשות החינוך במדינת תל אביב הוא חרא מדינת תל אביב זה לא ישראל זאת מדינה בתוך מדינה
יש אנשים טובים, אתה לא אחד מהם. אתה לא ישר. אתה גנבת, ורק אחרי שעבר שבוע וקיבלת פתאום באן והבנת שלמעשים שלך יש השלכות אתה חזרת ואמרת שתחזיר את הכסף ושמה שעשית לא בסדר ולא הוגן שאתה בBLACKLIST. וגם אחרי כל זה אתה מנסה להאשים את הקורבנות שלך שזו התנהגות דוחה
אני אוותר תודה אני מחפש חברים נורמליים בלבד כאלו שכיף לדבר איתם ולבלות איתם לא כאלה שיסבכו אותי תודה על ההצעה בכל מקרה יום נעים וחיים טובים
אני יודע טוב מאוד מה זה סרקזם סבבה פשוט אין לי כוח לצחוקים כאלה אתם לא רוצים לא חייבים להסכים עם מה שאני חושב זה לא אומר שאסור לי לחשוב ככה ביי
לבריאות… לא פישלתי בשרת גם לא פעם אחת מבחינה כזאת שאתה מציין. לא תעשה לחבריך מה ששנוא עליך. אני גם מגוש דן אך חייב לציין… זה עניין של חינוך מהבית או גיל, או שניהם…