אתה מחזיר את הכסף וזה קרה פעם אחת כי תפסו אותך ולא כי הבנת שעשית משהו לא בסדר... אל תשחק אותה איזה גבר שמבין את הטעות שעשית כי היום עד שתפתח משתמש חדש ותעשה עוד סקאם הוא לא רחוק בכלל. תעשה לכולנו טובה, תמחק את המשחק ואל תיכנס יותר לפורום באמת, אתה לא שפוי, אין לי מילים.
מה פתאום אחי זה נחשב פעם 1, וכבר התנצלתי והכל יקבלו תכסף בחזרה, זה לא נקרא רמאי ממש חבל שאתם ממשיכים בהאשמות חשבתי שנהיה חברים דיי כבר תתחילו להתבגר ולהירגע לא מכיר את המקום הזה, אבל מעצבן אותי שהם מאשימים את כל הישראלים כשבעצם רוב הרמאים הם מתל אביב והסביבה בפריפרייה חיים אנשים יותר טובים
אחי מספיק עם השאלות המוזרות האלה אני לא ילד קטן אם זאת השאלה עכשיו אם תכתוב בגוגל "מדינת תל אביב" תבין הכל
לפי הדברים שאתה כותב והצורה שאתה מתבטא בה זה לא נשמע שעברת את גיל 12, אני אומר את זה בתור מורה בתיכון. התלמידים שלי יותר הגיוניים ממך.
רימית 4 אנשים זה הופך את זה ל4 פעמים לא פעם אחת , והפסקת בעל כורחחה כי דפקו לך באן אחרת היית ממשיך בוודאות מוחלטת , חשבת שאנשים פה פראיירים אבל עכשיו אתה יודע שעוד טעות אחת אתה מקבל באן קבוע אז אתה עם הזנב בין הרגליים ... גבר גיל שחקנים ממוצע פה זה 25 אין פה ילדים אתה לא חושב שהחארטות האלה יכולות לעבוד נכון?
כנראה שהתיכון שלך לא בתל אביב... --- בנימה אחרת, לא משנה כמה ישראלים יעבדו בכללי ולא רק במייפל כדי לשנות את השם שלנו בעולם תמיד יהיה את זה שיבוא ויהרוס את כל התדמית בשנייה
די הוא מצחיק אותי אני לא יכול חחחחח , פשוט תתעלמו זה לא שלמישהו באמת אכפת ממנו ולגבי הסקאמים הוא עושה שם רע רק לעצמו ובסוף הוא יקבל באן
וכן זה די נכון ככה זה בכל חברה בערך זה תלוי גם בצד השני באם הם מחליטים לראות את כל הישראלי כסקאמרים בגלל שאדם אחד שהוא במקרה גם ישראלי עשה להם סקאם
אבל אתה לא רימית פעם אחת אתה רימית שוב ושוב עד שעשו לך באן ושמו אותך בבלאקליסט. לאף אחד לא אכפת מאיפה אתה בארץ, ומהחינוך שלך. וגם אז, אתה ניסית שיורידו אותך מהרשימה כאילו אתה בסדר לפני שאפילו החזרת לאנשים את הכסף שלקחת להם.
האמת מצחיק אותי יותר מדי אני כרגע משחק osrs , ובהיעדר משהו יותר טוב לעשות, לקרוא את הmindset שלו פשוט קורע אותי
מה שצריך להיפסק כאן, זה ההאשמות כלפי כל הקהילה הישראלית רק בגלל כמה סקאמרים בודדים שהורסים את השם הטוב שלנו ואני מתערב איתכם על מה שאתם רוצים, שרוב הסקאמרים הישראלים בשרת הזה הם מתל אביב והסביבה אין סיכוי שיש פה סקאמרים ישראלים מהצפון או הדרום ואם יש, הם ממש מעטים וזה לא בגלל שהאוכלוסייה גדולה יותר במרכז הארץ, זה בגלל החינוך הגרוע שיש שם עכשיו שאלה אחרת חברים, אם בן אדם גונב ומרמה במציאות, בחיים האמיתיים. הוא יעשה את זה גם במשחק או שלא בהכרח ? התשובה לדעתי היא חד משמעית כן, הוא ינסה גם במשחק לעשות ככה כי ככה חינכו אותו במציאות אז זה עובר למשחק גם
אז אתה גונב גם במציאות ? ואתה חלק מהבודדים שהורסים את השם הטוב, אתה לא נכלל ב"שלנו" כפרעליך חיים שלי יפה שלי
בדיוק. אתה לא אחד מהישראלים הישרים שאתה מדבר עליהם. אני אוהב את זה שאתה משווה לחיים האמיתיים כאילו בתור הודאה "אני גנב ושקרן ורמאי בחיים האמיתיים" ציפית לסימפתיה מאתנו, לא קיבלת אותה. נגמרה הנקודה
אתה מתכוון שנתפסת פעם אחת? אין קשר לאזור מגורים, מה שרשמת זו השטות הכי גדולה שקראתי בפורום הזה. התנהגות כזו של 'בסדר רימיתי רק פעם אחת אז מותר לי, גם ככה אחרים רימו יותר' זו בדיוק הסיבה שהמצב במדינה שלנו נראה כמו שהוא נראה
אני אמשיל את התגובה של יונתן 100למשחק ברשותך. כל מי שסובב את הנסיס רבתי הוא סאמקר. אנשי הפריפריות (דרום מערב פריון לדוג') הם אנשים שנולדו עם ערכים, גדלו עם חינוך מבית ולא יעשו דברים כאלה בחיים. (שלך נמוךintועכשיו לדעתי, אתה מסווג ל"כשאבא ואמא בני דודים" ולהערכתי הורייך מאותו הקלאס. (לפי המילים שיוצאות לך מהפה נראה שה אז הייתי מהמר על warrior/thief .