Ponieważ moderatorzy byli tacy mili i zrobili nam polskie podforum, szkoda by było z niego nie korzystać. Zacznijmy może więc od naszych IGNów byśmy mogli sobie pogadać w grze. Chętni niech dodadzą do BL Czarek2502 oraz Damjantaps.
Nie, to wsystko przezemnie. Za proponowalem im zeby ztrwozyly ten forum dla was ^^ IGN: OldRanger, ale ty czarek nie chchiales mnie dodac. dlaczego?
No właśnie widziałem twoją prośbę, ale że nie stworzyłeś tu tematu to ja to zrobiłem. I nie wiem czemu cię nie dodałem, daj mi inva jeszcze raz, widocznie sie pomyliłem.
wow polska część na forum jest to dość szokujące nie powiem ale miło wiedzieć że jest tu więcej ludzi, mało się udzielam ale mój IGN to Szrinker
beka ze tu siedze od tak dawna, a nie zrobilem niczego w tej sprawie POZDRAWIAM, popykam za 3miesiace.
Hej mój nick to Oshikaro miło byłoby jakby ktoś mnie dodał. Grałem w maple kiedyś i kilka dni Garbage założyłem tu konto. Nie na darmo nazywa się serwer nostalgiczny. Dobre wspomnienia sprzed 7 lat wracają. Pozdrawiam buddies!
Hej wszystkim mój nick to "Weiss" dopiero zaczęłam grać, więc byłoby miło mieć jakiś polaków w BL w Maple gram już długo, ale od ponad roku przestałam i pomyślałam, że dam szanse Garbage serwerowi (wiadomo v62 dużo wspomnień) Tak czy inaczej będę wdzięczna jak mnie ktoś doda na razie mały lv, ale jak mi się spodoba serwer to pewnie się zmieni
Witam Wszystkich, Mój nick w grze to : UnluckyKaziu. Zapraszam do buddy i świeżo utworzonej gildi PolishAngels Pozdrawiam