היי הורדתי את המשחק אחרי איזה מיליון שנה ואני פאקינג לא זוכר כלום הייתי תקוע איזה חצי שעה באורביס עד שמישהו הסביר לי איך יוצאים משם אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קצת כיוונים לעזור מי מה מו
כמה עצותכלליות שאני הייתי שמח לקבל בזמנו קודם כל, אין לך סיבה לעשות יותר מדמות אחת למשתמש, כי אולי תרצה אחר כך להשתמש באחת הדמויות בתור mule (דמות שאתה משתמש בה בשביל יכולת, כמו sharp eyes של קשתים לדוגמהדבר שני, *אל תפר את החוקים* חטפת באן, אתה בחוץ בתור בנאדם וכל דמות שתיצור תחטוף באן ברגע שיעלו עליך, ויעלו עליך. דבר שלישי, הדבר שלדעתי הכי חשוב שיהיה לך לכל משתמש הוא pet בשביל שישתמש לך בשיקויים אוטומטית דבר רביעי, קוסמים זה אחלה של דרך להרוויח כסף על ידי זה שאתה מוכר לשחקנים אחרים ליץ' (אתה הורג מפלצות כדי שהם ישיגו xp והם משלמים על זה לא מעט, במיוחד לשחקן חדשדבר חמישי ולדעתי די אחרון אבל ממש חשוב - כל trade שאתה עושה, תשמור תמונת מסך שלו קרה לא מעט פעמים שאנשים נחשדו שהם כנו כסף/ציוד בכסף אמיתי ולא היו להם ראיות להוכיח שהם לא עשו את זה, אז הם בבאן מעבר לזה, תשחק בשביל הכיף ואל תחשוב על זה יותר מדי. הייתי ממליץ להתחיל עם לוחם או קוסם, כי שניהם דמויות שלא כל כך צריכות מימון מוקדם, ואם אתה טועה די קל לתקן.
את האמת שגיליתי שיש לי גנב רמה 16 מפעם, לא זוכר כמה זמן לוקח להגיע לרמה הזאת אבל אני מניח שכדאי לי לעזוב אותו ולפתוח קוסם? יש דיסקורד של ישראלים או משהו?