היי אני לא מצליח לגשת למשתמש הקודם שלי , אני זוכר משתמש וסיסמה אבל את הסיסמאות אחריזה לא זוכר ולא את המייל. אני רוצה לנסות לדבר עם המנהלים. יש דרך לשלוח להם מייל/הודעה? תודה
כתבתי להם לגבי שיחזור משתמש אם יש לך דיבור איתם ותוכ לעזור לקדם אני אשמח ובלי שום קשר תודה רבה על העזרה!
למרבה הצער, אתה יכול רק לחכות לתשובתם מכיוון שהם מטפלים בבקשות ברצף. זה יכול לקחת גם שבועיים או שלושה.
מאחר שחזור החשבון ייקח זמן מה, המתן לתשובתו. לפעמים זה עלול לקחת 2 עד 3 שבועות כדי לפתור עקב נפח גבוה של כרטיסים.
הוא מגיב לי אבל לא בטוח שהוא סומך עלי שזה באמת המשתמש שלי מצד שני למה שימשהו יתקש כלכך על המשתמש עם קוסם לבל 75. אם יש אפשרות שתוכל לעזור לי שהאו יבין שזה באמת המשתמש שהיה שלי יעזור מאוד תודה אחי
למען אבטחת החשבון ודאגות, טים עושה כמיטב יכולתו לאמת. לרוע המזל, זה יהיה חוסר אחריות מצידי לומר לו דברים כמו "כן זה החשבון שלהם" בלי שום אימות מהצד שלי
אפשר לבקש טובה , אם תוכל לבקש ממנו לזרז את התהליך הוא התחיל והפסיק באמצע והקטע שאני מתחיל עבודה עוד שבועיים אז יש לי זמן עכשיו לשחק זמן שלא יחזור . תודה רבה אחי
למען הסר ספק אין ביכולתם של חברי הקהילה לעזור בהתנהלות אל מול המנהלים של השרת הדבר היחידי שניתן לעשות זה לקרוא את נהלי השרת כדי להמנע ממצבים לא נעימים כל השאר זה רק להמתין לזמנם הפנוי.