בגדול מה שאני מבין זה שזה די חובה כדי לעשות את כל הבוסים, הורנטייל וכו', ולפני מה שאני מבין המטרה האידיאלית זה ברמה 135 להיות עם 12 אלףhp. ראיתי מישהי שראלי שפתח את זה : https://royals.ms/forum/threads/12k-hp-night-lord.202207/ ולא הבנתי מה זה אומר extra mp, MinMP בשביל מה צריך לדעת minMp מה זה אומר שהגעתי ל luk base באיזה שלב אני בכלל יכול להתחיל לעשות בוסים אחרי שסיימתי את כל התהליך? אם יש מישהו שמבין לעומק ויש לו זמן להסביר לי את כל התהליך ממש אשמח
,מדובר על תהליך ארוך שדורש המון מסוס אם אין לך את הבסיס לזה אז אתה בבעיה (לקבל מהם EXP) אסביר בקטנה, כן המטרה האידיאלית זה רמה 135 כי זה המה שאתה יכול להתחיל לעשות בוסים והכל תלוי בגדול בכמה חיים אתה רוצה שיהיה לך בסופו של דבר ,אסביר לך על הפרוצדורה שתבין בקטנה, בשביל לעבור רף מסוים חיים צריך כמה שיותר מאנה ,בשביל שיהיה לך המון מאנה אתה צריך אינט ככה שכל פעם שתעלה רמה תקבל אקסטרה מאנה על כל רמה שאתה עולה ,ככל שיש לך יותר מאנה ככה תוכל לעשות יותר שטיפות סתם בשביל לסבר לך את האוזן .כל ריסט שתשתמש בו בשביל להעביר נקודה מ מאנה ל- חיים אתה תקבל בערך 20~24 חיים ותאבד 12 מאנה המאנה הבסיסי שיכול להיות לגנבים תוכל לדעת אותו על ידי נוסחה 14 כפול הרמה שלך + 148 נניח אני רמה 200 14X200 = 2800 2800+148 = 2948 כלומר שבסופו של דבר לא אוכל לרדת מתחת ל 2948 מאנה כמובן שיש דרכים להשיג יותר מאנה על ידי שטיפה למאנה לפני השטיפות לחיים (זה הרבה מאוד מסוס) .זה ממש על רגל אחת, הייתי מציע לך לקרוא ממש את המדריכים שיש בפורום בשביל להבין יותר לעומק
אני מנסה רגע להבין באיזה קונטקסט אתה שואל, כי מצד אחד המשתמש פורום שלך נוצר ב 2016 אבל לפי השאלה שלך נראה שעוד לא עשית פה בוסים ונראה לי שאתה נופל לחישובים לטווח הרחוק עוד לפני שטעמת את ה end game. אז תחת ההנחה שאתה שחקן חדש פה אני אמליץ לך בחום פשוט להתחיל לשחק מה שבא לך, אולי ההמלצה היחידה זה להשיג ZHELM וdeputy star ברגע שאתה יכול כי זה יעזור לך בהמשך עם ה hp wash. אחר כך אם תראה שאתה מגיע כבר לאזור רמות 80 עם הhermit שלך אז הייתי מציע לך להתחיל לחשוב על בוסים וhp wash וgear progression, בינתיים תתרכז בלהנות תעשה PQ, קווסטים, סתם להרוג במפות. ולגבי הhp goal - ממליץ לך להסתכל פה: https://royals.ms/forum/threads/common-big-bosses-info-how-much-hp-to-tank.129971/ אפילו עם 10K HP אתה לא מפסיד יותר מדי חוץ מshaolin שזה מקור EXP גדול מאוד ברמות 150+, עדיין פתוח לך pap,zak,krex,ht,cwkpq,scarga שזה לבד אמור להעסיק אותך מספיק. וקח בחשבון שאפילו במצב הכי נורא שאין לך עוד איך להשיג עוד HP יש את Reuel HP Quest שאיתו אתה משיג עוד אלף HP כל חודש אם תרצה לחרוש חצי שעה ביום. אל תקח דוגמא ממני XD אבל אני הגעתי לרמה 200 עם 12K HP (רק ברמה 200, לא 135) וחרשתי עד ל 19K עם ה Reuel HP Quest, לא שאני ממליץ לעשות את זה מראש אבל שתדע שזה לא הכל אבוד אם מסתבר בדיעבד שיש לך מעט מדי HP. אכסה אנגלית ועברית פה תעתיק את זה לקורא טקסטים נורמאלי אם אתה רוצה להבין מה כתבתי פה חח
האמת היא ששיחקתי במשחק כבר, יש לי בסיס עם בישופ וקוסם רמה 137 ועושה ליצים באופן קבוע כדי להרוויח כסף אני פשוט רוצה להבין כמה כסף אני צריך כדי לעשות וואשינג ל NL ואיך המכניזם הזה עובד בדיוק במשחק. אני לא רוצה להיכנס לזה לעומק, לא אכפת לי לא להבין כל שלב ושלב, אני רוצה משהו ברור גמור ומובן מה לעשות (לא דורש, רק רוצה לדעת בקיצור) בכל שלב ושלב. נגיד ויש לי int gear ונגיד שיש לי את ה HP שאני רוצה להגיע אליו מה לעשות בכל שלב ושלב ובאיזה שלב אני יודע מתי אני מפסיק לעשות כל שלב... זה בעיקרון
תסתכל במדריך על כל הבוסים ותחשוב כמה לדעתך זה יספיק ואז לפי זה תוכל לעשות חישוב https://royals.ms/forum/threads/common-big-bosses-info-how-much-hp-to-tank.129971/