שלום,הבנתי שלסרבר הזה יש הגבלה מאד ברורה לגבי הזמנים בהם ניתן להרשם.. אשמח אם מישהו יודיע לי מתי ההרשמה תפתח מחדש כי נמאס לי מגלובל ואשמח לעבור לפה. אני מפרסם את זה פה בגלל שאני לא רוצה לעשות פוסט שיחשב כספאם באתר או משהו תודה!
Icecloud , מה אתה מזיין את השכל. אף אחד לא פרש ,אין טעם לשחק כש המשחק כרגע בתהליך עדכון גירסה. בנוגע להרשמה - לא ניתן להירשם עד לעדכון גירסה המלא. Matt , הסביר שלא כדי להם עכשיו להפעיל את ההרשמות מכיוון שהתכנון אינו מלא. לא זכור לי שמנהלי השרת אמרו משהו בנוגע לזמנים של ההרשמות. זה פשוט חסום עד ההודעה חדשה.
ליאל אם אתה רוצה יש לי משתמש להביא לך. פשוט של חבר שבר לא משחק ... אז אם תרצה להיכנס למשחק לפני שההרשמה נפתחת דבר איתי
אחי למה להגיד סתם שטויות? השרת ממש לא מת, פשוט בגלל החידושים יש קצת בעיות עם השרת ולוקח זמן והרבה עבודה כדי לסדר אותו. ברגע שיסיימו לסדר את השרת יחזרו הרבה לשחק וכנראה גם ישחקו יותר מלפני החידוש. לגבי ההרשמות, אף אחד לא יודע מתי יחזרו, נקווה שבקרוב..
אין זמן מוערך לפתיחת ההרשה. אף אחד לא יכול לתת לך תשובה מדוייקת. הכל תלוי במנהלי השרת. אני הייתי נזהר עם זה כי הבנתי שהם לא מרחמים על מי שמשתף משתמש אם אחרים. רוב האנשים אוכלים Ban-IP. אין מה לעשות בעניין הזה , פשוט תצטרכו להיות סובלניים.
נשמה , אנשים פרשו אל תחייה באשליות , הסרבר עמד על 1500 מחוברים אתה תראה כשהוא יחזור הוא יעמוד על 800-600 . ובנוגע לפוסט , הם לא יוצרים שחקנים חדשים אני חושב שזה בגלל אולי מקרה חירום שיצטרכו לעשות רוללבאק ליום שהסרבר נפל אז לא רוצים שששחקן חדש יתחיל ויאבד הכל
עוד חיי בסרט. כך תלמד משהו מהחיים שלך. משתמשים רשומים שנכנסו ב-24 שעות האחרונות. שכחתי לציין , שם לב מדיי יום המשתמשים רשומים מתחלפים פה כמו גרעיניים וכל שאלה שנייה " מתי ההרשמה נפתחת " שרת ירד למקום שני מאחר ולא נמצא פעילות רבה וחוסר משתמשים פעילים ב-חודשיים אחרונים. ההצבעות של המשתמשים במשך חודשים, למרות אי-תפקוד של המשתמשים . דבר איתי כש השרת יתפקד.
דבר ראשון מסכים עם גאלקסי לגבי מה שהוא אמר. שנית ,יש לי הוכחה שפשרשו מהשרת 350 אנשים מאז העדכון ורובם לא מתכוונים לחזור. קל לזייף כמות מחוברים אבל תעשו מה שבזין שלכם אם אתם אוהבים הנהלה של שקרנים כמו קרוויון אבל מי אני שישפוט שפויים.
אחי אתה לא שפויי לגמרי! תיבדק. מעקב גרף שפורסם פה זה מה שאתה ואני רואים בכל יום. תהיה דקה הגיוני 26 שחקנים יכולים להחזיק שרת במקום 2? תחשוב על זה. וכן תוכיח לי שכמות כזאת של שחקנים פרשו. במלוא מילה 350 אנשים שאמרו " אני פורש/פרשתי"
רק שתדעי יש יותר מ10 אני מחובר כל יום ויש שעות שיש שם 30 איש לפחות אל תאמרו סתם שהשרת מת הם פשוט החליפו גירסא וזה ממש קשה לעשות מה שהם עושים
^ Ayane, זה מכיוון שאין כל טעם לשחק כרגע. אין בוסים, אין PQs למיניהם, אפילו התפלגות הParty EXP פגומה. אז ברצינות, לשחק כרגע זה נטו לשחק עם עצמך. למה שתהיה למישהו מוטיבציה לשחק? זה פשוט מדכא.
בקיצור ריפ. וריפר שלא תבין ,מה זה לא באתי ברע ,אני מאוד אהבתי את השרת. אבל מה לעשות שהמתכנת הראשי שקרן מניאק ולא מעניינת אותו הקהילה.
האמת שלא מעניין אותי מה באמת יעלה בגורלו של השרת. אני נמצא כאן רק כדי לבזבז טיפה מין הזמן שלי. אני גם לא מצדיק אף אחד מהצדדים פשוט נותן משמעות למה שנכתב. כלומר , עונה לשאלת המשתמש.
I'm surprised how hard it gets to read and actually understand Hebrew once its your 3rd language in Canada. Holly shit. אני אפילו לא יודע שרת זה יש מגבלות זמן עבור הרישום.
There is a time limit. Registraion's is disabled right now! , Only after new source you can joing. - if this was your question's. איך החיים בקנדה? מספיק לכם שם חומוס חח