אחת הסיבות למה עברתי לשרת אחר ולמשחק אחר. אני במילא לא נשארת כאן הרבה זמן כשאני חוזרת... אולי כשיהיה קאש שופ המשחק יהיה יותר נסבל, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה ששנה של טסטינג שכל הקהילה תרמה עבורו לא תרמה כלום כי הם עשו את הקוד לגמרי מחדש וזה למה חסר לנו כל כך הרבה דברים. ושוב, אני לא מסכימה איתם בכל כך הרבה נושאים אז אני לא בטוחה אפילו אם יש טעם להישאר פה
איי הימים זה מה שקורה כשלא מתכננים טוב ולא משקיעים כמו שצריך. פשוט טעות אדירה. זה היה יכול להיות הפריצה הכי גדולה שלהם ובמקום זה הם פשוט זרקו הכל לפח, אני אישית הופתעתי חשבתי שהם הרבה יותר רציניים מזה אבל מה שהם עשו זה מהלך של ילד בן 8 שפתח שרת אתמול יעשה.
כשמביאים מתכנתים שיודעים פה ושפ תכנות אבל לא ברמה מקצועית, זה מה שקורה. כל מה שנותר לעשות זה לחכות, כי להאמין ל"צפי" שלהם ולסיפורי אלף לילה ולילה שלהם כבר עשינו
מה קרה, מישהו יכול להסביר לי? לא הייתי פה מדצמבר ככה, מה קרה? הסרבר בסדר? אני רוצה לחזור אבל קצת הדאגתם אותי או שעכשיו זה בסדר?
החליטו לשנות את הגרסה של הסרבר ולכתוב את כל הקוד מחדש כדי שיהיו פחות בעיות בסרבר (כמו דיסי בבוסים וכ'ו), כתוצאה מכך הרבה דברים חסרו בסרבר (קש שופ, חיות רכיבה, סקילים לא עבדו, הפרי מארקט לא עבד והם החליטו להשבית את היצירה של שחקנים ושמירות חדשים עד שהמצב יתאזן). עכשיו המצב התאזן בהרבה, יש הכל חוץ מפרי מארקט ואולי כמה סקילים שלא עובדים.