קיבלתי באן והג'יאם שקרא את זה לא התייחס בשום צורה למה שאמרתי בפוסט. כל מה שהוא עשה היה להתיח האמשות המתבססות על שורה אחת מהצ'אט לוג. הסיבה לבאן שלי היא account sharing דבר שלא קרה. הייתי אצל חבר שלי ואת כל הסיפור המלא הסברתי לו בפוסט ובמקום להיעזר במה שאמרתי לו הוא התיח בי האשמות, קרא לי שקרן והתבסס אך ורק על השורה הזו מהצ'אט. אני מבקש ממכם לקרוא את הפוסט הזה ולעזור לי כי אני לא רוצה לעזוב את הקהילה הזו.
הפוסט המדובר: https://royals.ms/forum/threads/our-part-of-the-story.109874/#post-609592 שם הג'יאם הוא קאי. תודה רבה על העזרה.
" Account Sharing - The act of sharing your account information with any other individual, or the act of logging into or otherwise using an account owned by another person, with or without permission, regardless of whether or not the information was directly or indirectly shared. Punishment: First offense - 30 day ban, Second offense - Permanent ban. Please be aware that, in cases of severe abuse as per discretion of staff, we reserve the right to respond with a permanent ban regardless of if it is your first offense. See appendix for more information. " אין הרבה מה לעשות אתה אמרת "this is not my acc my friends acc" זה Permanent ban.
בדיוק^ למה עשית את זה.. ושמע אני רואה הרבה באן אפילס להנאה כזה ואני לא מבין פה אנשים מה הם חושבים שזה בית משפט? זה השרת שלהם מי שהם רוצים להביא לו באן בבאן הם לא חייבים טובות חוץ מזה שאתה יכול לעשות משתמש חדש עם אייפי אחר אבל זה כבר תלוי בך
הם לא מוותרים בקטעים האלה, כדאי תמיד לקרוא את החוקים לפני שנרשמים לשרת ----- "Pretty much explains why you both will remain permanently banned." זה אומר שאתה בבאן וגם חבר שלך לתמיד.
אם לא היית אומר: "this is not my acc, my friends acc" "and give hs with this acc" אז היה לך אפשרות לשכנע אותם שזה טעות ועברה ראשונה, 30 יום באן ולא לצמיתות. אבל אמרת בברור שאתה משתמש בחשבון עבור הולי-סימבול ובחשבון אחר עבור לייץ' זה מבחינתם עברה חמורה = באן לצמיתות EDITED
וואלה תאמת השרת השני שדומה לרוייאלס דומה מאוד לזה רק יותר גבוה ברמה החברותית אבל עדיין עדיף כאן, יותר כיף כזה חח