המפגש יתקיים ביום חמישי הקרוב בשעה 14:00 בעזריאלי. אצטרך שכל אחד שמגיע ישלח למאי או לי את המספר פלאפון שלו בהודעה פרטית בפורום שנוכל לצרף אתכם לקבוצה בוואטסאפ.
ממש לא משנה , עדיין פאדיחה , במיוחד לאלו שבאים לבד... בסופו של דבר זה אותה הרגשה כמו של יום ראשון בצבא או בבית ספר לא ממש מכירים אחד את השני אבל אני בטוח שבסופו של דבר יהיה נחמד אני לדוגמא לא יודע אם אני אגיע נטו בגלל ביישנות
בחירה שלך אם להתפדח או לא. אם זו הסיבה היחידה שאתה לא רוצה לבוא אז חבל, אבל מה כבר יקרה? מקסימום תתבייש קצת בהתחלה, אם לא כיף לך אתה תמיד יכול לחתוך הביתה .. אני לא מכריחה אף אחד לבוא, אני באמת חושבת שיהיה נחמד וזה כנראה משהו שלא יקרה שוב בזמן הקרוב אז החלטה שלך אם לנצל את ההזדמנות או לא
חחחחחח לקחת את זה ממש אישי , בכללי לרוב המפגשים אני ממעיט לבוא, חוץ מזה רשמתי בכללי.. לא היה לי תכנית מההתחלה להגיע , רק הסברתי לך למה הרבה אנשים קצת פרשו בסוף אני אחשוב על זה.
https://royals.ms/forum/threads/maplestory-friends-in-real-life.10322/page-13 חייב לציין שמי שצילם את התמונות לא עשה עבודה טובה במיוחד.
פשפשתי בפורום של השרת הזה בשביל לראות אם יש טעם לבזבז פה תזמן , נחמד לראות שיש קהילה חמה ועוד גרופ של ישראלים אני נכנס ^^