השתמשת בהאקים, נותנים על זה באן לתמיד אני לא חושבת שביטלו למישהו אחד אפילו באן על האקים בשנים האחרונות
שיחקתי בדונג'ן ופתאום הצטרף עוד שחקן שהיה האקר , הוא עשה מוב לכל המפה כולל אני כלומר שלא יכולתי לזוז . ובתכלס זה היה לי נוח אז הרגתי גם אבל זה לא שהיה לי ברירה יותר מדי זה היה או להחליף צ'אנל או להתנתק ואז בא הג'מ והוא ברח ולי נתנו באן
בעיקרון לפי החוקים אם מישהו נכנס לפארטי עם האקר והוא לא עוזב את הפרטי או מדווח עליו הוא נחשב אשם גם ככה שגם אם איכשהו תשכנע אותם שזה לא אתה זה לא ישנה כל כך Associative Rule-breaking - The act of partying with any player who is breaking any rule listed above, or otherwise requesting that a player break any of the above rules for your own benefit. Punishment: Identical to that which the player who has broken the rule.
יצאלי לדבר אם איזה אדמין ישראלי הוא היה ממש יהיר ודוחה וחבל שזה ככה כי זה נראת קהילה טובה חוץ מהאדמינים הבירונים
הקהילה טובה *בזכות* האדמינים ה"בריונים", ואני לא יודע מה הוא עשה לך אבל חבל ללכלך על מישהו שמשקיע פה כל כך הרבה מהזמן הפנוי שלו בהתנדבות מלאה
אתה לא יכול להתווכח עם זה שהפורום הכי פעיל זה ה ban appel ואני לא מאמין שיש כלכך הרבה האקרים אז הם נוהגים ביד קלה מדי עם הבאנים ככה אמרלי יאן- וגם שאתה כותב לו שהייתה טעות אז הוא פשוט אומר לך שאתה מבזבז את הזמן שלו ואתה שקרן