שלום לכולם, לכל הישראלים במיוחד, פתחתי גילדה של ישראלים בלבד, נשמח אם תצטרפו ותתנו חיים לגילדה, פשוט המצב בישראל לא מאפשר לנו להתחבר המון, לדוג' אני עובד 11 שעות ביממה כדי להתפרנס אז אני משחק רק שעתיים או שלוש ביום.. והם גם בבוקר.. נשמח אם תצטרפו כל הישראלים ולא תתביישו כי זה אנחנו וככה אנחנו - ישראלים !ד,
בדיוק אתמול פתחת עליו אשכול שהוא עושה לנו בושות, ועכשיו את מעודדת אותו? ם-ם כך או כך הוא קיבל כבר באן
קרוב, בצבא אבל מה הקשר כיתה ד'? אני אומר שיום אחד את אומרת שהוא עושה לקהילה הישראלית בושות, ויום אחרי את אומרת לו בהצלחה במשחק למרות שהוא קיבל באן.. לא יודע אם זה היפוקריטיות או סרקאזם סדיסטי
ברור שיש קשר, "מעודדת אותו"? אחלה אוצר מילים. קודם כל, מה גורם לך לחשוב שזה אותו אחד? דבר שני, מה היפוקריטי בזה? במידה וזה כן היה אותו אחד, סך הכל ביקרתי אותו ואחר כך אמרתי לו שאפשר להשתפר והסברתי לו איך אני השתפרתי. ההגיון שלך מאוד מסקרן אותי
כן, מעודדת אותו. בחיים לא שמעת את שני המילים האלה ביחד? אולי לא הבנת את הדרך שהשתמשתי במילה. לא התכוונתי לעודד כאילו הוא עצוב, התכוונתי לעודד כאילו לקדם אותו. וזה היפוקריטי כי מצד אחד צחקת עליו באשכול שלך ומצד שני את פה נותנת לו טיפים ועוזרת לו. פעם הבאה שאת מנסה להתנשא על מישהו, עם ה"ההגיון שלך מאד מסקרן אותי" כאילו את היותר חכמה פה, עדיף שתבדקי קודם כל מה את אומרת. כי אחר כך זה סתם מוציא אותך למטה, כי מאיים או מוציא אותך יותר טובה ממני / אחרים, זה לא.
אני לא מנסה להתנשא על מישהו, אני מצליחה להתנשא עליו. אין שום דבר שגוי בזה שאתה יודע שאתה יותר טוב ממישהו אחר :* ושוב, זה לא אותו אחד. אני ממש לא מחפשת סיבות להצדיק את המעשים שלי, בטח שלא אחפש בשבילך. כבר הסברתי למעלה הכל, במידה ולא הבנת אני מאמינה שאתה מסוגל לקרוא את זה מחדש אני לא הייתי זו שהתחילה את הדו-שיח קודם, לא כך?
אז אני ממליץ שתיכנסי לאשכול שלך ותסתכלי על האנשים שפורסמו, והאנשים שדיברת עלייהם. לא הצלחת להתנשא, מצטער. יצאת טונה במקום. ואם את מנסה להתנשא על אנשים באינטרנט בשביל להרגיש יותר טובה מהם, זה אומר שיש לך בעיות סוציאליות כבדות. אני לא מכיר אותך ואת לא מכירה אותי, ואם את אוטומטית חושבת שאת יותר טובה ממני, אז באותה מידה את אוטומטית הופכת להיות אדם עלוב ובתת רמה. מקווה שנהנת מהשיעור חינם על החיים הזה.
שוב, מדובר בשני אנשים שונים. אתה סתם חיבס וממורמר. תודה רבה על השיעור, למרות שאני חייבת להגיד שלא למדתי מזה כלום. כנראה בגלל שאתה חרא מורה אני מבינה גם מהתגובה שלך שאתה מומחה בפירוש אנשים. חבל שהפירוש שלך עליי יצא לא נכון אם כי שום דבר ממה שאמרת עליי לא באמת מזיז לי, אלו סתם מילים שלא אומרות לי כלום, בטח שלא כשהן מגיעות ממך. אין לי יותר מה להוסיף, אז אני פשוט יאחל לך הצלחה בחיים כי יש לי הרגשה שתצטרך את זה. אני לא מתכוונת להגיב פה שוב, או בכלל לטרוח להיכנס לאשכול כדי לראות מה כתבת, אז הייתי מציעה לך לא להשתדל לשווא
ולמרותתתתת שאמרת את זה, אני יודע שאת תיכנסי לפה שוב, כי האגו המנופח שלך לא יסכים לך להתעלם מזה. הציטוט שלך מהאשכול שלך. אופס. אז הינה כן, זה אותו אחד. שוב יצאת טונה. מה מה שהבנתי עד עכשיו, זה שאת את נגד הפנמה פנימית ואגו הקודר שלך שולח אותך למצבים שאת צריכה לקלל בשביל להעביר נקודה כל שהיא. להתווכח איתך זה כמו לשחק שח מט עם יונה. היא תעיף את כל הכלים, תחרבן על השולחן, ועוד תגיד שהיא ניצחה. ג'ללו, נדבר שוב שתצאי עוד פעם היפוקריטית.