אהלן חבר'ה, אני לא מזמן החלטתי לחזור לשחק קצת וראיתי שהקהילה הישראלית נפלה חזק בשנים האחרונות. בכל אופן, ראיתי שי פה את הפורום הנחמד הזה שתומך בקהילה הישראלית, היפה והקטנה שלנו. האם במשחק יש יותר ישראלים מאשר פה בפורום? איך אתם הייתם מעדיפים להעביר את הזמן במשחק? עם ישראלים או כל אדם שאתם פוגשים?
אשמח שתוסיף לדיסקורד ונוכל להעביר את הזמן ביחד ואולי אפילו לפתוח שרת דיסקורד לישראלים שמצטרפים ככה שסוף סוף יהיה מקום לישראלם על המפה KooZak#1544
יש די הרבה ישראלים אבל לא משחקים ביחד כי לכל אחד יש מטרה אחרת וגילד אחר הייתי רוצה גילד של ישראלים אבל זה אף פעם לא באמת עובד
he said only bibi (our prime minister), since there was election yesterday so i gave a new mocking video about the losing opponent who gave premature election win speech and after only 10 min turn out he lost.. kinda funny xD
יכול היה להיות פה סיכוי לשינוי .. אבל בינתיים נמשיך עם אותן הבעיות וככה נרכיב ממשלה חדשה מלאה בחרדים .
היה פעם גילדים של ישראלים היה את sababa hummus זה הצליח תקופה וזה ובסוף התפרקנו או שלא היו פעילים. לא נראה לי שעכשיו יש משהו כל אחד משחק למטרה שונה
אם רק היינו מלוכדים כמו ההולנדים או האסייתים ואם רק ישראלים היו אשכרה משחקים ולא רק לחודש חודשיים וזהו (חצי מהאנשים פה פרשו אחרי יומיים שהגיבו)