חחח העברית אנגלית מבלבל סורי. כעקרון נחמד לי עם בישופ אבל מרגיש לי שהוא דמות שרק תומכת באחרים (למשל אני עושה רק היל בקרניבל פיקיו ולא ממש יכול לתקוף רק אם זה מאסטר קרונוס). השאלה שלי היא האם כדאי לי כן לעשות עבודה רביעית עם הבישופ או נניח להגיע לעבודה 3 בשביל מקס HS ? כי לדעתי אני אשחק דרגון קנייט, גם נהנתי ממנו בעבר כמו עם בישופ. פשוט הבישופ מרגיש משעמם בקיצור, השאלה אם הוא הדרך היחידה לעשות כסף ?
רוב הקוסמים נהיים ממש מעניינים רק בעבודה רביעית. ספציפית בישופ נהיה מעניין יותר בגלל הקטע של הבוסים. אבל גם שם זה בעיקר להחזיק מקש אחד ולוודא שאף אחד לא מת. עדיף לך להיות עם קוסם כדי להרוויח כסף בכל מקרה. איזה קוסם אתה מעדיף זאת תהיה בחירה שלך.
אין פתרון אחד. זה החלטה שלך. אני מחלק את המשחק ל3. מבחינתי כשאני מוכר ליץ' זה שעמום מוות אבל לפחות מכניס לי כסף ונותן לי אוויר לנשימה מבחינת שיפור אייטמים וכדומה. אחרי שהוצא כמה ביליונים יש לי נייט לורד ברמה 140 עם מספיק חיים ומנה כדי לשרוד גם הורנטייל (אני כותב בעברית כי זה משנה את הסדר של המשפט וזה מפריע לי בעין חחח) אז עם הנייט לורד אני עושה זאק פעמיים ביום ועכשיו אתחיל גם קרקסל זה נגיד כי. למכור ליץ' זה לא כי אבל די הכרחי. במיוחד בהתחלה. בנוסף אני פותח יחסית הרבה שחקנים, משחק ומתאמן איתם כדי לגוון את המשחק. זה נגיד הכי כיף לא סתם רשמתי לך למעלה להשאיר את הפריסט ולא להגיע לבישופ, תגיע איתו לרמה 81-84 ואז תפתח פייר פויזון. אתה לא מבין כמה כיף איתו ומרמה 80 עד 120 אתה תופר את זה ביומיים אחרי זה תוכל למכור ליץ' ולהתחיל לשחק ולהיות עם דמג' ברמה נורמלית
מעניין, אנסה באמת את העניין של פייר פויזון, אף פעם לא שיחקתי איתו. תודה בנוסף לגבי מה שכתבת בתגובה הקודמת העברית אנגלית שיגע את זה, יש סיכוי שתכתוב לי בבקשה שזה יהיה קריא חח ?
אמרתי שיהיה לך קשה להתעשר מלשחק ככה. לקנות את הסקיל גנסיס של הבישופ הוא מאד יקר. וגם ככה בישופ חלש יותר. מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח פייר פויזון - גם אני לא שיחקתי במקורי אותו אבל איזה חבר אחד במשחק הציע לי לפתוח כדי להתעשר וזה פשוט ממש, כיף ממש והכרחי. תגיע עם הפריסט לרמה 84 ואז תפתח פייר פויזון. 4ימים ויש לך אותו רמה 120. מתחיל למכור ליץ' אולו 1 ואולו2 ומתעשר עוד ועוד. אני היום על כל שעה מרוויח 150מיל מסוס ועוד ממכירות של חפצים שנופלים 30-40מיל לשעה. וככה אני יכול לקנות אביליטי פוינט ריסט לנייט לורד ואייטמים בשבילו נגיד לוקח לעשות זאק 20 דקות. אתה מרוויח 15 מיל במקרה שהקונה לא מקבל די סי. ועוד נגיד השתמשת באוניקס אפל, בקושי הרווחת. המקום היחידי שמרוויחים באמת זה הורנטייל וזה לרמות גבוהות ממש ולשחקנים עשירים
חייב בשביל אייץ' אס. אחרת אף אחד אחר לא יקנה. וצריך גם ללמוד לעשות טלקסטינג. שזה קשה לפעמים. בקיצור, תלוי כמה באלך להשקיע אם אתה הולך לשחק חודש ולפרוש זה לא שווה. אני פשוט ידעתי שזה לטווח ארוך אז עשיתי את כל זה
כעקרון אני סטודנט אז סתם משחק בנתיים בגלל המצב ואני גם בחל"ת חחח, כשהכל יחזור לשגרה סביר להניח שאני אפרוש. בהחלט לטווח הקצר. אז אולי עדיף לי ישר לעבור ל F/P וזהו ?
אם אתה עסוק ביום יום פשוט תשחק מה שבאלך וזהו. דארק נייט ספציפית ממילא לא צריך יותר מדי וושינג אז זה פחות רלוונטי. עד שתגיע לרמות הגבוהות ייקח זמן, תהנה מהדרך
תתתחיל בקוסם תעלה אותה לרמה שהוא יכול להכניס כסף ואז תפתח מה שבאלך והקוסם שלך יממן לך כל מה שאתה רוצה לשחקן שלך