I've always had the impression you're a good person, I never hinted at anything about you. You only do what you have to do - you do your job. Without going into details and without intention, this post brought me too much information from people about the conduct here. What I have to say about ***(Without specifying..) I will keep to myself. Anyway take care of yourself here. Appreciate your response.
וואלה יצא לי לעשות איתך כמה בוסים במשחק וקראתי את הערעור שלך, לא נשמע הכי צודק אבל בשורה תחתונה פספוס לשרת.. מצטער בשבילך על אמת
לא הבנתי איך אתה מציע שיהיה סקרינשוט לשיחה *שלא התקיימה* איך אפשר לתעד את זה שאתה לא מוכר כסף? איזה מין בן אדם שמוכר כסך יתעד את עצמו מוכר? אני אמור לתעד את עצמי 24/7?
הבדיקות האלו לא מבוצעות על סמך חשד בלתי סביר, ותמיד יזומות לאחר: 1) מישהו צילם אותך מציע משהו למכירה 2) זרקת בדיחה על הדבר וזה תועד בתכתובת השותפת בשרת 3) העברת משהו במשחק למישהו אחר בעלי הפרשי ערך גדולים מדי הרחבה קטנה על 3, נניח ואתה נותן למישהו נשק ששווה 30 ביל והוא נותן לך בתמורה במקרה הטוב משהו בעל ערך של ביל. אילו הייתי רואה מעבר מוזר של חפצים בעלי ערכים גבוהים הייתי בודק מה הקשר בין השחקנים, משפחה חברים או זרים. אם זרים, הרי שהדבר מוזר ומצדיק באן. אין סיבה לתרומות במשחק, וגם אז בדרך כלל מתעדים תרומות. אם באמת לא ביצעת שום דבר בנוגע למיוחס לך, אתה תמיד זכאי לבחינה נוספת. אך אם באמת עשית את זה, תהיה בטוח שיש ראיה מסוג כלשהו וחבל לעשות מעצמך צחוק בקרב חברי הצוות. מקווה שבאמת נפלת קורבן בפח, תנסה להגיש בקשה נוספת. אם לא, ותר על זה.