Hi, I haven't played for a while (more then a year) and when i tried to login lately i saw that i'm banned or deleted from the server. I don't...
Hi, I didn't play for a while and when i came back i couldn't login to my account via the client. However i can login through the website. Would...
תודה
למרות שזה ישמע קצת מוזר יש לך שרת אחר לתת לי שם?משהו
בסדר אין לי מה להגיד לך עם זה ההתנהגות שעל טעות אחת שלא ידעתי ושיחקתי בשתי שחקניות ולא עשיתי כלום ואתה יכול להסתכל חוץ מאנקס בתכלס אז על זה אני...
אני לא ידעתי שאסור לי לעשות אנקס קודם כל ולא עשיתי לי ליץ באמת כי אני לא כזאת טובה ולא חשבתי על זה עשיתי פקיו אתה יכול להסתכל עד הרמה שהיא נמצאת...
בבקשה יאן אני חדשה במחשק הזה ולא ידעתי חוקים אני מחכה לתשובה וסליחה שאני קצת חופרת לך אני פשוט רוצה לשחק שוב
יאן אני לא רוצה לצאת כאילו אני משחדת אותך אוו משהו כזה אנחנו ישראלים אחים אז עשיתי טעות שלא ידעתי שאסור לא עשיתי משהו עם השחקנים אוו משהו כזה...
כן זה השחקן שלי היה לי 2 לא ידעתי שאסור בבקשה תוותר לי זה לא יחזור עליו יותר מבטיחה :(
אתה יכול להסביר למה על מה הבאן הזה ןאיך אני מגיע לדבר הזה??? וגם יש לי באן בכל המשחק אני לא יכולה לכנס לשחק אפילו עשיתי ניסוי פתחתי 10 שחקנים...
יאן אתה יכול לעזור לי אני לא מבינה ממש בדברים האלה אשכול והאלה אתה יכול להעזור??
IGN: Luli1 Hello General, I received Ban and ask to appeal both to the player and to the game I tried several times to the conference but I could...
Separate names with a comma.