באמא שלכם בשבועיים האחרונים ראיתי איזה 5 ישראלים מקבלים באן על זה שהם עשו סקאם כזה או אחר, איזה 10 פוסטים שונים ב Community Blacklist על סקאם כזה או אחר, מה יהיה? ואללה פאדיחה להגיד שאתה ישראלי בשרת הזה בגלל אנשים פה. רוב הסיכויים שמי שמשחק פה הוא 20+, תחושה כזו כי זאת הקהילה של המשחק הזה היום. לא עברתם את גיל הסקאמים כבר? ברור לי שלא כל מי שפה עושה סקאם, כניראה שהרוב לא, אבל אני בכוונה כותב את זה פה כדי אלה שעשו סקאם יקראו את זה. חלאסססס עם הפדיחות, חלאס עם השטויות. כל אחד ממציא לי סיפור מצוץ מהאצבע כאילו אנשים פה מטומטמים. זהו, יאללה ביי
כל עסקה שאתה עושה עם מישהו תצלם וידאו אם אתה משתמש בוינדוס 10 פשוט תלחץ WINDOWS + G ויש לך שם כפתור הקלטת וידאו אם עושים עליך סקאם יש לך הוכחה ותדווח
אני לא מסכים. אין קשר לבין זה שאתה ישראלי לבין סקאמים אפשר להיות ישראלי ולא להיות סקאמר, וגם יש הרבה ישראלים טובים שלא מרמים או גונבים. אני מניח שמדובר בכאלה מאיזור מרכז הארץ, תל אביב והסביבה, איפה שאחוזי הפשיעה גבוהים. אבל אני לא מאיזור תל אביב גוש דן אז אולי זאת הסיבה שרימיתי רק פעם אחת וזהו. אבל אני לא מגלה לך מאיפה אני בדיוק בארץ. אני רק אומר שבטח כל הישראלים האלה שרימו הם מתל אביב והסביבה או גוש דן אין סיכוי שהם מחיפה או באר שבע
לפי מה שנראה מדובר באדם עם הפרעה מסוימת , אתה סתם מעניש את עצמך בזה שאתה מתעצבן , תיסתלבט עליו במקום להתעצבן לפי דעתי במוקדם או במאוחר הוא יקבל באן קבוע אז תירגע ותן להנהלה של רויאלס לעשות את שלה
אומר הסקאמר שמוציא לנו שם רע המילה שלך איבדה ל משמעות בשרת הזה בשלב הזה. לא רק שעשית סקאם, אתה מאשים את הקורבנות, מתחמק מאחריות, מנסה "לנקות" את השם שלך לפני שאפילו החזרת את מה שגנבת. כל תירוץ שלך סותר את העובדות בשטח, חלאס. יש סיבה שאתה בBLAKCLIST.
שמע אחי אני חושב שאתה צריך טיפול. אי אפשר לרשום בעברית שהלכת לישון וחשבת שלא יחשבו שגנבת אותם ואז לרשום באנגלית שפשוט קיבלת דיסי... אתה הסיבה שמתביישים להגיד שאנחנו מישראל וכשאני קורא את ההודעות שלך מגרד לי הגוף ברמה שבא לי לשלם לך על טיפולים כי לבד אתה כנראה לא תצא מזה
מה אתם לא מבינים? אני מסביר לכם שכל הישראלים שמרמים ועושים סקאמים בשרת הזה הם מתל אביב והסביבה, בזה אני בטוח. כי כל מי שהוא משם הוא ככה כי החינוך שם לא טוב מחנכים אותם לגנוב ולרמות במציאות, אז הם עושים את זה גם פה במשחק. ככה זה עובד מתערב איתכם שמי שהוא מדרום הארץ או מהצפון הארץ הוא לא כזה. בזה אני בטוח אתם לא רוצים אל תאמינו לי עכשיו שאלה, מאיפה אתם בארץ? אם אתם מתל אביב או גוש דן אז אני לא מופתע בכלל וזה מסביר הכל
אבל כפרה עלייך אתה זה שעושה את הסקאמים חחחח, אני מהמרכז לא חינכו אותי לגנוב ותראה איזה פלא, אני לא ב BLACKLIST. עדיף שפשוט תשתוק
וואלה אני מנסה להבין אם אתה מדבר ברצינות או מנסה להסתלבט , אני כמעט בטוח שאתה מנסה להסתלבט אבל בכל זאת אם האפשרות הראשונה נכונה אז תשקול טיפול פסיכולוגי או משהו כי אתה לא נשמע טוב
אתה בכלל לא מופתע? מעניין... אתה מבין שאתה היחיד פה שנמצא בבלאק ליסט ולא מוכן להגיד מאיפה הוא ואתה מחכה שנגיד לך מאיפה אנחנו? תגיד לי אתה גנוב? אני כבר מקווה שאתה טרול כי אני לא יודע איך אתה מתקיים בעולם באמת. כמה סתום אתה יכול להיות כדי לא להבין שאתה היחיד שלא בסדר פה ולהמשיך להצדיק את עצמך....
תהיו בריאים אין לי כוח להמשיך להסביר ולדבר על זה אתם צריכים להתבגר אם ככה אתם מגיבים וחוץ מזה שאלתי שאלה פשוטה מאיפה אתם בארץ? לא הבנתי מה כלכך קשה לענות על זה ובהחלט יש קשר למקום המגורים לבין הרמאים בשרת הזה. בכל אופן תפסיקו לבלבל לי תמוח סבבה אתם לא רוצים להקשיב זאת הבעיה אתם שומעים רק את עצמכם ולא שומעים אותי פעם 1 לרמות זה לא כמו לרמות 100 פעם רמאי אמיתי מרמה 100 פעם אני רימיתי פעם 1 והתנצלתי ואני מחזיר להם תכסף