זה לא ממש כמו מייפל הישן קודם כל, הספינות לא עובדות כמו כן זה עם 4X RATES שלעומת המייפל הישן זה מטורף. בכל מקרה, כדי להרוויח פה MESOS אתה צריך לקנות AP RESETS ולמכור לפי המחיר שלהם וכשתגיע לשלב 50 תתחיל להשתמש בכרטיסי GACHAPON זה V62 דרך אגב וחלק מהסקילים של הפיראטים לא עובדים
פיראטים לא עבדו טוב גם במייפל המקורי בגרסה הזאת וזה בדיוק כמו המייפל הישן רק עם יותר רייטים והנאה יאללה מה ההבדל חח
Asparagus אני לא מחובר יש לי לסיים פרוייקט לבגרות באנגלית עוד 3 שבועות תוסיף אותי אני אדבר איתך באנגלית לרוב במיוחד לקראת הבגרות חחח
לא ממש פעם הגעתי לרמה 8X רק תוך שבועיים בזמן שבמייפל הישן היה צריך לפחות לשחק 4 חודשיים כדי להגיע לרמה הזאת אני כרגע משחק בשרת אחר עם 2X rates וזה הרבה יותר קשה אני משחק בערך שבועיים ואני רק רמה 49 (ואני משחק די הרבה ביום) אבל שיעשה מה שבא לו.. קודם כל זה השרת הישן עם הקהילה הכי גדולה ויש פה מתכנתים די טובים =) אני לא משחק בשרת, נתנו לי PERMA BAN מזמן
אני יכול לנסות... TAINTED הצליח לעשות את זה אבל אני עשיתי הרבה יותר שטויות איימתי לרצוח את הבעלים של השרת, איחלתי מוות להרבה אנשים בשרת, פתחתי יותר מעל 20 משתמשים וכולם בבאן עכשיו לא נראה לי שיצליח לי וגם אני לא רוצה, הספיק לי כל זה