שלום יש לי כמה שחקניות במייפל רויאל ויש לי בעיה שפותחים שחקנים חדשים אי אפשר לצאת בלי לענות על 7 שאלות זה נקרא safe adventure מי שיודע את התשובות בבקשה לעזור זה חשוב בתודה לכולם
עונים פשוט לפי ההגיון ובלי קשר זה חשוב להבין את השאלות שם כי זה החוקים הכי חשובים של השרת ומבלי לדעת אותם אפשר לקבל באן סתם
ערב טוב חוזרת אחר הודעה מבקשת את עזרת כולם ב7 שאלות הרפתקאות בטוחות של מייפל מלכותי לא יודעת אנגלית טוב בבקשה לעזור לא יכולה להתקדם קדימה עם שחקנים אנה כל מי שיודע לעזור
הבעיה זה שזה לא תמיד אותן השאלות אז בעייתי להגיד לך בדיוק את התשובות כי כל פעם מופיע משהו אחר.. אפשר לנסות לפי ההגיון ומקסימום להשתמש בגוגל תרגום
השאלות משתנות וגם הסדר, יש יותר מ-7 שאלות בכללי עד כמה שזכור לי. פשוט עונים לפי ההיגיון גם אם לא יודעים אנגלית בודקים בגוגל..
יש לי בעיה עם העלת קבצים תמונה לכאן בבקשה צרו איתי קשר באימל [email protected] אוכל לשלוח תמונות דרך האימל לציין שמדובר במייפל רויאל
לציין שמדובר במייפל מלכותי או רויאל? אם את לא יכולה להעלות קבצים לכאן אז תרשמי את השאלות ונסביר לך אותן אף אחד לא ישלח לך מייל...