לכבוד מייפל המלכותי של מייפל יש לי שני חשבונות קוסם מרפא של אנשי דת בשם lita29 ותותחי פיראט בשם מונה אתמול בלילה רק לפני כמה שעות השארתי את הקוסם שלי על ריפוי במפה גאסטר אוקיבלתי חסימה בבקשה לבטל את החסימה של שני החשבונות אני פעם לא משתמש בפריצות או רמאות כאלה או אחרת אנה שחרור חסם את שני החשבונות שלי תודה
היית צריכה לרשום את את הערעור באנגלית. לפי הפורמט הבא: "אשמח שתרחיבי למה את מתכוונת ב"השארתי את הקוסם שלי על ריפוי
Their names and their works lita29 is a magician Mona pistol work My magician was on the new leaf city map On Gaster monsters on a state of healing I left the actor a magician on healing and went to sleep after two hours I woke up and saw that I had received a block from all my accounts . I do not know who the gm who blocked me And I did not know that it is forbidden to leave a magician on a healing state in monsters sorry for that in advance Anna release my accounts blocks all accounts
עזבתי על מצב הריפוי כוונה במפות שמפלצות הולכות רק ימינה ושמאלה באשף מתן אפשר לתת שם רק על הילינג דומה למצב הבוט ועם חיית מחמד מרפה עם שיקוי
תודה על שיתוף הפעולה, מאחר וזו הפעם הראשונה הבאן הופחת ל-14 ימים החל מ- 26 Jun 2022 19:52:54 GMT ממליץ לקרוא את חוקי השרת https://royals.ms/forum/threads/mapleroyals-game-terms-conditions.86769/
לכבוד צוות התמיכה של מייפל רויאל מדוע שני החשבונות שלי עדיין חסומים? מתי אתה מבטל את החסימה שלי? אנא בטל את חסימת שני החשבונות שלי