היי כולם יש לי בישופ רמה 140 ויש לו גיר די טוב מטה עם 195 tma 32 tma עגילים כפפות 25 tma מגן 25 tma ראקון מאסק 11 int גלימה 15 tma ובגד 27 int זאקום 34 int HTP 21 int ונעלים 8 int כל זה ואני יכול בנתיים לעשות רק ulu1 leech. באיזו רמה מצפים מבישופ להתחיל סקלטון ליצ'?
זה לא עניין של רמה. ככל שאתה ברמה נמוכה יותר יהיה לך יותר קל למכור כי הקונה שלך יקבל יותר. זה רק עניין של מתי אתה עושה להם הריגה במכה אחת דרך אגב אתה יכול להשיג הרבה יותר int על דברים מסויימים לדוגמה ממה שאני זוכר יש בגד שmixed golems מפילים שיכול חתת עד 12 int בזמנו השגתי אותו עם איזה 35 int באיזה 100m
טכנית כן, אבל יותר ריאלי אם זו דמות ראשונה שלך לכוון לרמה 155 ככה, אלא אם אתה מתכנן לשרוף איזה 100 ביל על ציוד
עם הציוד שלך אתה תהיה יכול בסביבות רמה 155-160, אפשר גם רמה 150 או פחות עם שיקוי ואם תשפר כמה דברים (נגיד אפשר להביא חגורה מהדוג'ו, טבעות, אוברול עם יותר אינט, maple leaf וכדומה הבעיה גם שתצטרך mw20 וgen30 שזה לא זול
https://royals.ms/forum/threads/new-bishop-leecher-have-some-questions.144022/ gen20 אוקיי חיפשתי וכאן זה אומר שאתה צריך 1355... אם יש ?יש