אהלן חברים, חוזר לשחק אחרי אחרי 5/6 שנים. במידה ויש לי 2 שחקנים, הבנתי שאסור להצביע יותר מפעם אחת ל"בית", זה בעצם מתכוון לאיי.פי? אני יכול להצביע פעם אחת מהטלפון הסלולרי (רשת סלולרית) ופעם אחת דרך הוויפי של הבית? או שגם זה אסור. רוצה לדעת מה לעשות וכמובן לעשות את זה חוקי ולא לקבל באן. תודה לעונים
לא אתה יכול להצביע מקסימום פעם אחת סך הכל כל יום אסור לך להצביע ליותר ממשתמש אחד פעם אחת כל יום סך הכל כלומר - אם יש לך 4 משתמשים לדוגמה, אתה יכול להצביע רק פעם אחת לאחד המשתמשים בשאר אסור לך להצביע
תודה על התגובה אחי, עשיתי 3 פעמים כי לא ידעתי, אבל מאז כמובן שאני לא עושה יותר - מצביע פעם אחת בלבד כמו ילד טוב.
ממליץ בחום להכנס בקישור הבא (דיווחים) ולדווח על עצמך. להסביר להם את האמת, לא ידעת,שאלת וקיבלת תשובה, הפסקת וביצעת עבירה 3 פעמים בלבד (יחשב כעבירה קטנה ותצא באזהרה). לעומת זאת, באם לא תעשה זאת כעת, במהלך הסריקות השגרתיות שלהם תסומן כבעייתי ותקבל באן בכל השחקנים. בכל אופן, כדי להמנע מאי נעימות פשוט תגיש ותדע שהם אחלה חברה ואוהבים שאנשים באים אליהם בכנות וכבוד. תהנה
עדכון: ענו לי לאחר כמה ימים, מסתבר שבשנת 2018 גם עשיתי הצבעה כפולה (לא באמת זוכר מה היה לפני 6 שנים). ולכן באו לקראתי וקיבלתי באן ל-14 יום ולא לתמיד כי דיווחתי ולא עשו בדיקה לבד. תודה רבה על ההמלצה ועל ההעזרה חברים, נחכה שיעברו ה-14 יום ונחזור לשחק. סיכום: אל תעשו הצבעה כפולה... חבל