אני שמח לראות שיש פה כמות לא מבוטלת של ישראלים אבל כמו ששאלתי היום בצ'אט את אחד המנהלים הוא אמר שאין לו מושג אולי כמה שבועות ואולי כמה חודשים ובכל מקרה אני לא הולך לחכות כל כך הרבה,אז תודה לכל מי שניסה לעזור פה! כרגע אני מוריד מייפל לג'נדס אז מי שמשחק גם שם תשאירו את השם משתמש שלכם ומקסימום נבדוק פעם בכמה זמן אם ההרשמה חזרה שוב,תודה לכולם. בהצלחה!
לקווין יש חיים חברה לכו תקראו קצת על לקודד ואיך ליצור ומי מו מה איך, זה כאב ראש אחד גדול. וכל הדבר הזה שהם עשו זה פשוט גאוני. אחרי שהם יסיימו את הכל אתם תראו שלא היו שווים לרויאלס
אני לא יודע אחי, המטרה של הסרוור להיות נוסטלגי כמה שיותר ואם הם מוסיפים דברים "גאונים" זה הורס את הפואנטה ועדיף לי כבר לשחק גלובל כי שם הכל "גאוני" מבין? אם המטרה היא נוסטלגיה אז מה שהם עובדים עליו זה בעיקר אבטחה וקריסת שרתים..זה הכל.
Hummus all over the darn the place lol. Falafels and sharwarmas aren't perfect like in Israel sadly Last years fun lol
אף אחד לא מצפה ממנו לגמור את העבודה תוך שני ימי עבודה. אבל אם אתה משחרר סורס צולע ,תדאג לפחות לחברי הקהילה שלך במקביל ואל תשלח את מט לתת להם תאריכים משאורים כל שבוע שבועיים אם אתה בעצמך לא יודע כמה זמן יקח לך לסיים את העבודה. זה מה שנקרא עבודה בעניים ידידי. שלא נדבר על שאר הדברים. אבל זו כבר בחירה שלכם לתמוך במתכנת שקרן או לא.
מה אתה מצפה ממתכנן אחד? נכון הוא לא יסיים את העבודה ביומיים אבל הוא מסיים אותה בחלקים. בנוגע למאט, לא זכור לי שהוא או אחד מצוות מייפל - רוייאלס ציינו תאריך לשחרור הגירסא המלאה. נכון, מדיי שבוע היה יוצא עדכון על חלק מסויים שקראווין סיים לעבוד עליו. עידכון גירסא יקח זמן אין מה לעשות בין אם אתה רוצה את זה או לא. אני לא מבין על מה אנשים בוכים פה? כרגע המשחק מושבט תמצאו לעצמך תעסוקה אחרת. אתם לא תזרזו את התהליך אם תשבו להם על הראש. אף אחד לא משקר לכם כי הכל פתוח מול העניים. אל תתבלבל אחי, העדכון הזה מדרגע לפניי הביג-באנג. הרבה לא ישתנה אבל יוסיפו לכם כל מיני פונקציות חדשות, בין אם זה בוסים או דברים מסויימים. אני מסכים איתך שמסרבר כזה אתה צריך להנות ממנו . אבל תסכים איתי שגירסה ישנה כבר יצא מכל החורים. מייפל-רוייאלס הוא סרבר נוסטלגי וישאר תמיד נוסטלגי עד שצוות ההנהלה תחליט אחרת. קצת סבלנות זה הכל.
ברור שלפני הביג בנג אבל ההוא אמר שהם מוסיפים דברים "גאוניים" שתכלס זה הורס את התחושה הנוסטלגית שלי. אם יצא לך מכל החורים הגרסא הישנה,לך תשחק גלובל יש אין ספור בוסים מפלצות וחרטא אחרת. אתמול הורדתי מיפל לגנדס ושיחקתי שעתיים שלמות בשביל להגיע לרמה 12 הכרתי 3 אנשים חדשים ופתחנו דיסקורד שנוכל להתקדם ביחד. זה נוסטלגיה בשבילי,לא לעלות לרמה 55 בחצי שעה ולהתערבב עם hene hoes סנובים שמשקיעים יותר כסף באנ אקס מאשר באיכות חיים שלהם..בכל מקרה,כמו שכבר אמרתי,עברתי למיפל לגנדס..אנשים שם לא סנובים והאדמינים לא חצופים או מתנערים מאחריות כמו פה..מציע לכולם לעבור. הוויכוח הזה חסר משמעות שלום על ישראל
מי קבע את זה שאני לא יהנה מהגירסה 0.83? מי שנמצא בסרבר הזה אני לא מכליל את כולם אבל אני ספציפי זה ביגלל הביג-באנג מזה גאוניים? הוא סתם הגזים. בכל מיקרה תהנה במקום בו אתה מרוצה מימנו אני לא מתכוון לשכנע אף אחד ואף אחד פה לא חש או מתנשה בקהילה לפחות לא אני. פשוט אתם צריכים להבין שגם צוות ההנהלה הם בני אדם תתחשבו.
סרבר בעל אווירה ״נוסטלגיה״. מזה ביג-באנג בשבילך?. אם זה כל כך מעניין אותך שאל את האנשים למה הם נמצאים כאן. הגירסה 0.83 היא גירסת שיפור קלה אתה לא תרגיש מעבר משמעותי בין הגירסאות. פשוט על גירסה 0.83 יהיה ניתן להלביש יותר אפשרויות לשחקן. -Nx -Map's -GATCHA -Boss וכו׳
מה גאוני? תן לי דוגמה אחת שמצדיקה 52 ימים של שרת שעדיין לא מתפקד כמו שצריך. אין לי שום דבר נגד הבן אדם, אבל רבאק... לא יוצאים בהצהרות סתם ככה. אתה קולט שמועד הסיום היה אמור להיות בראשון לינואר? תסתכל על התאריך היום... הוא פשוט גרם לעצמו להראות פתטי ולא מקצועי. (בעיניי לפחות, זכותך לחשוב מה שתרצה...)
אף אחד לא חייב לכם כלום חלאס לזיין תשכל סתמו תפה ותחכו וזה ממש לא יהיה כמו v83 רגיל, תקראו את הpatch notes ואז תדברו. יאללה תמצאו חיים אחרים גם מחוץ לרויאלס
אתם חיים בסרט אה? זה אותו רויאלס בול רק אם שילוב של 0.83 המפות אותו דבר הבוסים, הכל אותו דבר + בונוס של דברים מ83 מי שרואה בזה בעיה שילך לסרבר פרטי אחר. לפי דעתי זה גאוני כי רויאלס בנו קוד ייחודי רק להם ורק שלהם ולפי דעתי הוא הולך להיות הדבר הבא ממש בקרוב.