הייתי חורש פה ואני רוצה לחזור בחופש הגדול אחרי הבגרויות, אבל אני רואה שקרו פה כמה דברים מישהו יכול להסביר לי בדיוק או להפנות אותי ולתת לי קצת רקע מה הולך פה? האם השרת מת? בבקשה אל תגידו לי שכן כי אני אוהב אותו... הייתה פה גם קהילה ענקית וחבל שהכל יהרס או שעכשיו זה בסדר והכל משופר? אשמח לרקע בבקשה
השרת לא היה עומד בעומס של השחקנים, ולא הצליחו לתקן באגים שהיו, אז החליטו לבנות את כל המשחק מההתחלה, כרגע חסרים חלקים במשחק, חלק מהסקילים לא עובדים, אין חנויות, הרבה קווסטים לא עובדים ופיקיויים גם, קורס המשחק בזאקום, הורנטייל בכלל לא עובד, אבל עובדים על זה, אתה מוזמן להתעדכן בפורום של ה announcements שנה שעברה היו 2000 מחוברים מקסימום, עכשיו 350 מקסימום כזה, הצוות של השרת עובד על זה אבל ייקח זמן כמו שזה נראה, מה שכן אי אפשר ליצור דמויות חדשות אז אם אתה חוזר תנסה להזכר במשתמש
הייתי משחק פה ב2014 עם חשבון ששכחתי אותו כולל את האימייל לצערי במידה ואתה זוכר את הפרטים זה לא אמור להגביל אותך לשחק.. כמו שאני מבין מחברים שמשחקים בשרת ומצוות ההנהלה הוא שבינואר 2017 יצא מ אפדייט חדש שהביא איתו המון תקלות ובעיות טכניות. מאז קוין המתכנת הראשי עובד עליו מדי יום ומנסה לקודד הכל כל מנת שהשרת יחזור לתפקוד מלא.. לפני חודש בערך חזר הקאש שופ ודברים נוספים.. נכן לעכשיו קיימת בעיה עם קראשים פה ושם ,עם כמה סקילים וחנויות. כשזה יסתיים להיות מקודד ההרשמה אמורה להפתח שוב ומשתמשים חדשים /וותיקים יוכלו לחזור ולהנות מהשרת. בתור מישהו שפרש מהמייפל קרוב ל3 שנים ושיחק ברוילס אני יכול להגיד לך שלא היה ולא יהיה שרת יותר טוב ממנו. בדקתי את כל השרתים האחרים והם רובם ככולם זבל .. פשוט זבל. מקווה שבעוד מספר חודשים יסתיימו התיקונים וכולנו נוכל לחזור לשרת בלי לחוות בעיות טכניות כאלו ואחרות.
המידע שנתנו לך אכן נכון וכרגע השאיפה היא לתקן את ההרשמה בהקדם האפשרי, לצערי אין לנו תאריך מדויק כרגע. נכון גם לגביי המגמת עליה,לאט לאט חווית המשחק הרבה יותר כיפית ורוב הדברים כבר פועלים.
שמענו שאנדריאס טען שההרשמה תחזור תוך מחודש מישהו יכול לחזק את הטענה הזו או שזו השארה אישית שלו בלבד לפי דעתך ?
תודה לכולם לי כבר יש משתמש, אני רק מחכה לחופש שייגמרו הבגרויות ועוד שאלה, לעוד מישהו יש את הבעיה שהוא לא יכול לראות בצ'אט את ההודעות אלא אם כן הוא מגיב?
השרת היה פעיל מאוד לפני מעבר לגרסה חדשה. לאחר מעבר לגרסה חדשה השרת איבד את רמת האיכות שלו.. וכמו שניתן לראות אחרי המעבר השרת עדיין נתקל בבעיות טכנאיות רבות. תצטרכו להתאסף בסבלנות כי הבאגים זמניים.
כן , אבל לא משתלם לי לחזור. אני יכול להפעיל משתמש חדש אבל במוקדם או מאוחר יחסמו גם אותו אז למה לבזבז את הזמן שלי. חוץ מיזה ניסיתי להגיע איתם למשא ומתן בנוגע לבאן של המשתמש הישן שלי ואף אחד מהמנהלים לא הסכים שאני יחזור. זה מצחיק למה כי הם חסמו אותי אבל בכל זאת אני יכול ליצור משתמש במשחק. הייתי יכול לשחק בשושו והם לא היו מגלים בכלל. רק בגלל הגישה המפגרת שלהם אני לא רוצה להישאר מה כל כך כואב להם שאני ישחק אם משתמש חדש , הנהלה מפגרת שמתנשא על המשתמשים שלהם. במיוחד Silachan , Eli. אני לא יחוזר כי אני מכבד את יאניר. עברתי לשרת אחר.