i dont know why you Close my Account Saharkanizz wtf Doing to me i play 12 howers in day you clos my account i give some frand look my account in is computer for 10 mints wtf you give me ban brother answer me i wanna back my account now GM's edit from the other appeal: Your Character Namesupup/Ruletactic Last thing you did:Zakum Pre Quest Why do you think you got banned?:Some one log my account Ban message when attempting to log in:thies accounet is temperntaly blocked for login in due to too many invaild login attempts please reset you password on our website to regin acces to thies account {i am change it and that no wok} What GM banned you (optional): Dunno
you login in differnet somting like that you get ban temrantly foro that Reset you password and try login i dont have the pass of that email pelase dude wtf i wanna my Acc back waste time wassh my player wtfffffffffffffffffffffffff
דבר ראשון תערוך את ההודעה הראשית שלך לפי הפורמט כמו שלונה ביקשה, דבר שני תירגע ותפרט מה קרה ולמי נתת את המשתמש שלך. אתה יכול לכתוב בעברית
תקשיב אחי הבאתי לפני כמה זמן למישהוא את הסיסמא שלי לפני שנה ככה במשחק 10 חודש אני יודע מיזה אפילו היום ששחקתי ראיתי תשחקן שלי מחובר איכשהוא אחי יצאתי מהר ניסיתי להכנס נכנסתי לאתר שיניתי סיסמא saharkanizz 3642057 הסיסמא הרגילה הסיסמא ששיניתי בבוקר 3642058 ומה ששיניתי מהאיממיל לפני שעה בגלל שניסיתי להתחבר וזה רשם ללי קבלתה באן טמרנטלי בגלל שהתחברתה ממקום אחר תאפס את הסיסמא ותנסה להתחבר אפסתי דרך האימייל וזה פשוט אומר לי את אותו ההודעה שוב
do you know that sharing accounts is a bannable offence? האם אתה יודע ששיתוף שחקנים זה משהו שהוא נגד החוקים של השרת? אתה כרגע בבאן על זה.
אחי אני ממש לא ידעתי מזה וחוץ מזה לא שתפתי שום דבר אחי אני לא משתף, ואני משחק לבד בסרבר כבר שנה וחצי מזאת אומרת משתףף אני לא מבין אותך מישהו נכנס לאקוונט שלי אני אומר לך
i dont know what is that format and i dont know good english GIVE ME BACK MY ACCOUNY LOL you take my account just like that i dont make shit wtffff lunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
edited your first post with the format you wrote in the other appeal, can you relax though? you gave your account details to someone and now you're complaining about being hacked, we will look into your login history to verify this, i banned your accounts for acc sharing. נתת את הפרטים של המשתמש שלך למישהו ועכשיו אתה מתלונן שמנסים לפרצוף לך לשחקן, אנחנו נבדוק את ההיסטוריה של הכניסות אצל שחקנים שלך כדי לוודא שזה נכון אבל בכלאופן אתה תשאר בבאן על שיתוף שחקנים, זה כתוב בחוקים
יאן תחזיר לי בבקשה את המשתמש שלייייי יבן אדם אני משקיע שם ים זמן מה אתה גמוב כל יום מחובר 20 שעות מהההההההההההההה יש לכם אחי מי שיתף על מה אתם מדברים וטוב שאמרתם לי שאסור לעשות את זה כי אני יידע להמשך אחי אני לא עשיתי כלוןם
אבל אני לא שתפתי תגיד לי מה יש לך מה אתה מפגר אחי איזה אחד ערבב אותי שאני ייתן לא את הפרטים שלי והוא יעזור לי וישים לי שם דברים ויביא לי כסף ואני כמו חמור שלחתי לו את זה ופתאום אני רואה את השחקן שלי מחובר היום ושיניתי מהר ואז כל הבלאגן הזה אחי אני מבקשש ממך אני לא צריך להיות בבאן הבאן אדם הבן זונה הזה שניסה להנכס צרך להיות בבאן בבקשה ממך תחזיר לי את המשתמש אני מושקע ים זמן ודברים