Character Name:SenpaiSAma Last thing you did: was at hene Why do you think you got banned?:I have no idea. Ban message when attempting to log in:This is an ID that has been deleted blocked from connection. What GM banned you (optional):
Are you sure that isn't your little brother's account? Also, may i know the origins of your nisrock and 25att shoe?
Long time ago i benn scroll them and sold lecch for 2years also it was my little bro acc but he dont play anymore
Sorry but you are not allowed to share accounts. That will result in an account sharing ban. Also, do you mean to say you scrolled the nisrock and 25att shoe yourself?
yea long time and i been drop them too my other new acc i been made and yes i been stupid about share acc with my brother and i take the blame about this one.
We don't really understand this statement. Feel free to write and elaborate in hebrew as well if it's easier for you to explain this way.
תודה אז ככה החפצים נעל 25 התקפה קניתי מזמן שהיה 12 התקפה ו 3סלוט נראה לי ועשיתי עלוי CS והרוסיק עשיתי עלוי 30% פעמים עבד לי ואז 10% עם WS אח שלי הקטן נתתי לו תמשתמש יש לו לפטופ אני יודע שאסור אבל הוא היה מחובר כמה פעמים על אותו אייפי אז לא חשבתי שתהיה בעייה והוא לפעמים נוסע עם ההורים שלי לחול אז לוקח תלפטופ אז מזמן לא התחברתי למשמש הזה כי אולי אני יקבל באן אז יתחברתי כי היה בו דברים שהייתי צריך וכנראה משהו בדק שאייפי לא הגיוני וקבלתי תבאן זה הכל החלטה שלכם בסוף אני יודע שזה לא בסדר מה שעשיתי אני שנתיים משחק ולא עשיתי עברה אחד אבל שוב זה בניכם ההחלטה.
Who sold you the 12/3 fs, do you remember an IGN? מי מכר לך את הנעליים 12/3, אתה זוכר את השם שלהם במשחק או בפורום?
אחח זה היה יחסית מזמן הייתי משחק באותו תקופה בתור בישופ הייתי מוכר 7שעות ביום חסכתי הרבה כסף כי רציתי BM בתור ראשי לקח לי שנתיים אז שבסוף פתחתי לצערי אני לא זוכר תשם שלו כי זה היה מזמן אבל בעיקרון כל טרייד אני שומר תמונה אבל עשיתי מאז פירמוט למחשב
אז סביר להניח שקנית את הנעליים על הבישופ? אני רוצה באמת לוודא שזה נכון, ועצם העבודה שאתה לא זוכר את השם של מי שמכר לך מעלה לנו את החשד בנוגע לזה.
כן ואם תענישו אותי בכל אופן זה בסדר כי לא הייתי בסדר בקטע עם אח שלי ושוב במידה ואני אכן יקבל חנינה הדברים האלה לא יחזירו שנית.
שיתפתם שחקנים באופן וקבוע והשחקן שהבאת לו היה מחובר לפני יומיים מהמחשב שלך, מה שאומר שאתה כן מתחבר אליו. בנוסף גם הבאת לו את המשתמש שזה חמור יותר לפי החוקים
כן רשמתי למעלה שהתחברתי וזה נכון אבל בהתחלה זה היה על אותו איפי כי אח שלי גולש גם על אותו אינטנרנט בסופו של דבר הוא נסע עם ההורים לחול אז כנראה אייפי ישתנה ולא לקחתי את זה בחשבון... בסופו של דבר זה ההחלטה שלכם ואין לי סיבה לערער שנית.
רשמת שהתחברת ממזמן אבל המשתמש היה מחובר מהמחשב שלך לפני יומיים, בכלאופן זה שנתת לו את המשתמש והוא לא שייך לו גורם לבאן תמידי במקרה הזה אני מאוד מעריך את הכנות ושיתוף הפעולה שלך והייתי שמח לעזור לך לאמת את מה שאמרת לגביי הנעליים אבל לצערי במקרה הזה זה מאוחר מידי, מצטער ושיהיה לך בהצלחה! Unfortunately you and broly1 have been constantly account sharing, it was last logged in 2 days ago from your computer. Furthermore, your brother isn't the owner of this account as you gave it to him. I appreciate your honesty and I would be happy to help you verify your claims regarding your shoes and prove it's legitimacy altho based on in-game chats you are claiming you were given the items by someone and refused to say a name when people asked, but anyway in this case, the account sharing offense you commited warrant in a permanent ban as stated in the t&c. Good luck!