היי לכולם, אז החלטתי לחזור לשחק בגלל המצב כרגע חח. בחרתי להיות בישופ (הדמות האהובה עליי גם במייפל המקורי). אשמח לטיפים ודרכים כיצד לעשות כסף ואיך להשתפר במשחק. תודה
לא סגור על איזה רמה הבישופ שלך אבל ליץ' לרמות נמוכות/גבוהות בהתאם לכמה הוא חזק זה אחלה כסף. אם אין לך כח לליץ' תמצא איזה משהו שאנשים קונים תרכיב סטים ותמכור (e.g- HP quest items, Silver mane etcs, dep stars etc )
היה בחור ששאל בערך את אותה שאלה לפני כמה ימים והתשובות שנתנו לו די סבבה. https://royals.ms/forum/threads/where-to-train-for-newbie-cleric-level-35.152756/
הבישופ שלי לא מי יודע מה, כרגע רמה 139. לדעתי, אתה לא צריך לדאוג לגיר בכלל עד לבערך רמה 120. אתה יכול למצוא דברים עם הזמן(נגיד לעשות גרינד איפה שיש גיר שיחסוך לך קצת כסף) אבל באופן כללי חוץ מלשפר את הנשק לאחד מהאופציות הבאות(אכתוב למטה כי אנגלית מסתבכת עם העברית) אתה לא צריך להשקיע יותר מדי כסף בשחקן. Maple lama staff(lvl43) - > Maple Wisdom Staff(lvl64) ומאוחר יותר לעבור ל Elemental wand5/6/8
סבבה, המון תודה וקיבלתי בדרופ את Maple lama staff אז יצא טוב חח אז כעקרון יש לך אולי טיפים כיצד אוכל להרוויח קצת כסף עד שאהיה רמה 120 ?
אני אזרוק כמה שיטות, תעקוב אחרי מה שבאלך בהתאם לכמה שזה מסתדר לך אכתוב באנגלית למה השילוב של אנגלית ועברית מסבך את המיקום של המילים וזה סתם מעצבן Platoon Chronos drop maple shields, which can be sold for 1m ea(I'll buy every single one you if you get) Great spawn, weak to heal. Master Chronos drop helmet dex 60%(I think it's around 8m ea but I am not too sure). Again, great spawn, weak to heal. Coolie zombies drop zombie teeth, a stack(200) is worth 1-2m each. Their spawn rate is one of the best in the game and they are weak to heal. From there if you still want to grind Mysterious Path 3 Same as before, amazing spawn, weak to heal. Not too profitable but since you are using heal and mp eater is a passive skill, you are barely wasting any mana potions in the process. At later levels you can offer your Maxed Holy Symbol in exchange for leech so that should save you some meso on potions. By then you will be able to have about ~500m which will be more than enough for anything.
עוד שאלה קטנה: האם כדאי לי להיות luk-less ? כרגע העלתי קצת לאק אבל אני יכול להשתמש בעתיד ב ap reset. אני רמה 33 ויש לי איזה 35 לאק משהו כזה במידה וכן איך לתקן כמה שיותר מהר ולהיות lukless ? תודה.
חבל על הכסף בתור בישופ. תגיע עם הפריסט לרמה 81 ותפתח fire poison. לא יהיה לך כסף לקנות genesis 20 ו 30כל כך מהר. תוך 3 ימים אתה רמה 130 עם הפייר פויזון ותמכור ליץ' באולו 1 ו2. 80 מיל לשעה ו40 מיל מ npc. ואולי מדי פעם איזה RC שווה. זה עצה שנתנו לי מזמן וככה התעשרתי. היום אני מרוייח 200 מיל לשעה מ ליץ
אני מעדיף להישאר עם קלריק כי אני פשוט אוהב את הדמות, גם במייפל המקורי ממש אהבתי קלריק. בכל מקרה תודה על הטיפ
עוד שאלה קטנה הבנתי שאפשרי לשחק על מולטי קליינט, ז"א שניתן לפתוח עוד משתמשים שיהיו שלי ? כי במייפל המקורי זה אסור למשל.
.לא יודע מה הולך במייפל המקורי, אבל זה מותר פה אתה גם יכול לפתוח את כולם על אותו אימייל וזה לא יעשה בעיות .רק ממליץ לך לקרוא טוב את החוקים של ההצבעות, לא משנה כמה משתמשים יש לך מותר לך להצביע רק פעם אחת ביום
כן, זה הבנתי תודה רבה. איך אבל אני יכול להתחבר עם אותו אימייל בכמה קליינטים, נשמע מוזר חח. אני פשוט אמור להירשם מחדש עם אותם פרטים וזה יתן לי להתחבר ? עכשיו אני מתלבט אם להמשיך עם בישופ או לעשות HS MULE חח. מי עדיף אחרי בישופ ?
מה שבאלך אחי. לרוב בישופ זה כדי שיהיה לך כסף, אחרי זה תשחק איזה דמות שתרצה. לא יודע מה איתך אני חושב שליץ זה הדבר הכי משעמם במשחק. לדעתי תסיים את הבישופ וזהו ותחווה קצת מה זה בוסים והכל כדי שתדע איזה סוג של עבודה תרצה לבחור מאוחר יותר
כעקרון אני גם אוהב את הדמות DK, התכנון שלי זה לא ממש לעשות ליצי'ם רוב הזמן. אני מעדיף לעשות בוסים ושיהיה לי גיר טוב. השאלה מה הפתרון לדעתך ? אני אוהב בישופ אבל קצת משתעמם איתו במיוחד ברמות הנמוכות (אני עכשיו רמה 44) ואני כל הזמן עושה HEAL לאנשים וזהו חח.