מה קורה חברים, יש לי שאלה כי אני לא שיחקתי שנים בשרת ולא כל כך זוכר איך הדברים מתנהלים. https://royals.ms/forum/threads/thi...-blocked-from-connection.237710/#post-1462843 פתחתי פוסט על כך שאני בבאן וכתבתי שהסיבה היא עברה על חוקים ושזה קרה אי שם ב2017. אני לא מכחיש שהסיבה לבאן הייתה שימוש בהאקים. לכן אמרתי שאפתח פוסט, אעלה את הדבר הזה ואנסה לבקש שיבטלו לי את הנעילה כי בכל זאת עברו 7 שנים. על הפוסט הגיב אחד האדמינים ש״קיבלתי באן ב-2017 על האקים.״ וזהו. אז לא הבנתי מה הלוז שם והאם יש משהו שאני יכול לעשות כי אחרי הכל השקעתי הרבה זמן במשתמש הזה ואני ממש לא רוצה להתחיל מההתחלה. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי עם איזה פתרון או משהו, מעריך מאוד ותודה רבה מראש
מההיכרות שלי בתור צופה מהצד בעירעורים על באנים זה אבוד לך ברגע שקיבלת באן על האקים, לא משנה אם עבר גם עשור אין סיכוי שהם יתנו לך לחזור. לא ראיתי פעם אחת ש"נתנו חנינה" למישהו שעשה האקים במהלך השנה וחצי שאני משחק.
אין לך סיכוי אח. היה מקרה כזה לפני בדיוק כמה ימים של אותו פרק זמן, הם לא יתנו לחזור. סורי אח, האקים זה לא הפתרון - אל תשכח
ברור שזה לא הפתרון, מה שכן האדמין גם ציין שהשתמשתי בזה על אחד השחקנים במשתמש. השחקן הזה לא חשוב לי, יש שם את השחקן העיקרי שאיתו לא השתמשתי ורק אותו הייתי רוצה לשמר. ותכלס לא מעניין אותי הציוד שהיה לו כמו זה שיש לי 170 אלף אנקס (לא יודע כמה זה נחשב היום אבל אני כן זוכר שהשקעתי בזה מלא זמן). אתה חושב שלא יתחשבו בכלום כולל כלום?
האקים זה משהו שאף פעם לא סולחים עליו לצערי ואם קיבלת באן על שחקן מסוים - אתה בבאן בתור בן אדם מהשרת אין יותר מדי מה לעשות, לצערי הם ממש לא סלחנים בכל הנוגע להאקים / ניצול לרעה של מערכת ההצבעות / סחר בכסף אמיתי :/ הלוואי יכולתי להגיד לך אחרת אבל הסיכויים באמת אפסיים
סורי אח, ברגע שקיבלת באו אין לך מה לעשות בתור בן אדם גם אם תיצור משתמש חדש, זה חתול ועכבר שאין לך טעם להכנס אליו