אני לא חושב שבזמן הקרוב, זה כבר היה 4 חודשים מאז הבלאגן לא? ולא קיבלנו חדשות מאז 2 חודשים. בינתיים הייתי משחק במייפל הרגיל.
כאחת שהייתה פה יותר מ3 שנים ותרמה, אני בספק. עברו יותר מ4 חודשים. עדיין אין לנו קאש שופ שהוא כנראה אחד מהדברים הכי בסיסיים במשחק. הם הורידו את השיגור לאףאם דרך הכפתור. העדכון לסקילים לא שווים כלום אם הם עדיין לא עשו באף ונרף לעבודות שהן ברורות מאליו. אולי פה יש לי דברים ואני לא צריכה להתחיל הכל מהתחלה אבל אני מעדיפה לשחק בשרת שהצוות שלו לא יוצא מדרכו כדי לחייזר את החוויה של אנשים ששיחקו בעבר ואשכרה מוכן לעשות את השינויים שהיו צריכים לעשות עוד מההתחלה. אני לא אשכח לציין שבזבזנו לפחות שנה בבטה שלא הייתה לה אפילו משמעות כי הם לא השתמשו בקוד שלה אחרי הכל וזה למה אנחנו מחכים יותר מ4 חודשים בשביל תוכן.
חודשיים עברו ואין שום עדכון או שיש עדכון ענקי בקרוב או שהשרת לאט לאט מת ואין מה לעשות אני בנתיים חוסך נקס בכל מקרה
הקטע שבהתחלה הם אמרו שהם עובדים רק על הקאש שופ ורק קאש שופ יהיה באפדייט לאחר שהם סיימנו וכולם בהייפ מטורף, אין קאש שופ הם המשיכו לעבוד על עוד דברים מהצד, כל יום אנשים באים לפה עם הייפ מטורף מתי הקאש שופ יהיה מוכן שכבר לפי מה ששמעתי הם סיימו עוד לפני סוף חודש עם האקש שופ וכרגע הם רק מתקנים דברים נוספים ומוסיפים שיט נוסף לקאש שופ. בנוסף: "last update" סילה ממש אוהבת להרים את ההייפ של האנשים ואז לאכזב שזה מאוד מעצבן. והיא רשמה את זה לפני 2-3 ימים. עוד דבר מלא מלא מלא אנשים דיברו על זה שמאט עוד בחודש שעבר הבטיח לקאש שופ לפני סוף חודש וזה לא קרה. שרת רציני לא היה עושה דבר כזה.
מה יש לכם נגד סילה ובכללי נגד מישהו ספציפי. תבינו זה לא מישהו אחד שאחראי על זה, הם הסכימו קולקטיבית בשביל ההנאה של כולם לעשות את השדרוג הזה
וואלה סתם שאלתי חחח אני בכלל משחק בלג'נדס באמת הרבה יותר כיף גם קהילה יותר כיפית לא כמו כל האפסים האלה שבוכים ל-GM
בסורס הישן האחוז לראות גיאם מחוץ לסקיל "הייד" או נסתר הם מסתירים את עצמם מאנשים לראות אותם הוא היה שואף לאפס, יש 2 אופציות שאפשרו לנו לייצר קשר עם איש צוות בשרת הזה אלה פקודת ה~gm Spoiler: ש נפתחת לך חלון שאתה רושם הודעה לאנשי צוות בשרת, אם תרשום משהו שטותי זה יהיה די ברור שאף אחד לא יבוא אליך כי זה טיפשי, אני זוכר שהם היו מענישים אנשים על דברים כאלה. ובפורום שזה עדיף לבוא עם סיבה הגיונית למה אתה צריך איש צוות ולא סתם "תביא מאסוס" כי זה לא משהו שבאפשרות שלהם להביא לכם סתם ככה. וכרגע כן השרת במצב שבור אז מלא אנשים מתלוננים בצאט עד כמה שרע להם, עצה שלי לא טוב לך בשרת אל תשחק, תבזבז תזמן שלך במקום אחר במקום לבכות למשהו שלא תוכל לשנות.