Closed deleted or blocked from connection

Discussion in 'Ban Appeal' started by רפאל, Dec 31, 2023.

1. רפאל

רפאל Member

Country Flag:
    Level:
    146
    ALL Your Character Names: Hawkeye11/NightLord11/MagicOfLif
    Last thing you did: i was in FM
    Why do you think you got banned?: idk i wasn't playing for 2 days
    Ban message when attempting to log in: This is an ID that has been deleted or blocked from connection.

2. Stephen

Stephen GM

Country Flag:
  3. רפאל

רפאל Member

Country Flag:
    Level:
    146
    בקשתי מי תכני של האינטרנט שיעזור לי במה שאמרת לי לעשות כי אני לא מבין בזה וזה עזר ועכשיו אני יכול להכנס ולהמשיך את המסע הניפלה שלי במשחק ממש תודה אוהב אותכם מאוד אחלה שרת השרת הכי טוב בעולם :PBLove: ואשמח לדעת איך אני רואה את החוקים של השרת ומדריכים להתקדמות כי אני לא מבין כלכך בפרום ולא יודע אנגלית ותאמת שהמון זמן לא שחקתי בשרת ממש אהבתי את השינויים והוספת הבוסים ועוד הרבה תוספות המשחק הרבה יותר כיף צוות מושלם אוהב את כולכם ויש לי גם שאלה יש לי אחות ואח שגם רוצים לשחק במשחק אבל כולנו גרים באותו בית זה אפשרי או יש אם זה בעיה?

4. Dave Deviluke

Dave Deviluke Forum Moderator

Country Flag:
    IGN:
    CygnusQueen
    Level:
    110
    Guild:
    WorldTour
    Your siblings can play the game as well, but you may wish to consider the [Voting Whitelist] if all wish to vote for NX
    https://royals.ms/forum/threads/how-to-register-for-the-voting-whitelist.15374/

Should you guys prefer not to submit the whitelist, please take turns to vote for NX daily (UTC)

אתה ובני משפחתך יכולים לשחק במייפל ביחד בלי בעיה, כמובן כל אחד במשתמש שלו, וזאת כל עוד אתם לא מצביעים כל אחד כל יום.
    ככל שתרצו לעשות זאת, תצטרכו לפתוח פנייה לצורך כניסה לרשימה הלבנה.

לבנתיים, כל עוד לא קיבלתם אישור מטעם צוות שרת המייפל, אתם יכולים להצביע בתורות כל סרבר ריסט שקורה בשעה 00:00 בזמן של השרת, ובזמן ישראל 02:00 לפנות בוקר.

Last edited: Jan 1, 2024

Share This Page