אהלן חברה יש לי assasim רמה 50 ואני עושה hp wash, עכשיו כל רמה שאני עולה אני שם הכל על אינט, יש לי כבר באיזור ה2,000 אמפי ו200 פלוס אינט אשמח אם משהו פה יוכל לדבר איתי בפלאפון או בכל אמצעי קשר אחר תודה
אם זה שחקן ראשון, אני לא ממליץ לך לעשות וואש מטורף כי זה יקר ולא יהיה לך איך לממן. בכללי אתה אמור לעלות עם חפצים שמביאים לך אינט. ככך שמצטבר עם האינט שעלת והחפצים אתה תצבור יותר, בדרך כלל עושים את הוואש עד רמה 135. 200 אינט ב base. עם חפצים זה מספיק ל16אלף hp ככך שתוכל לעשות את כל הבוסים שיש כרגע יש המון מדריכים לזה באנגלית תחפש hp wash mapleroyals בגוגל
זה לא השחקן ראשון שלי יש לי גם בישופ רמה 138 ויש לי חפצים ויש לי גם כסף לא שחקתי בערך 3 שנים וחזרתי לא מזמן הבעיה שאני לא כל כך מבין איך הם עושים את זה וגם אחרי שבדקתי בגוגל וביוטיוב.
לגנב צריך גם לעשות mp wash בלומר, כאשר אתה עולה רמה את ה5 איפי אתה שם באמפי ואז משתמש ב איפי ריסט ומוריד מאמפי ושם בלאק, ככך במצטבר אתה מרוויח יותר אמפי אתה יכול לעשות את זה בין 200-300 פעמים זה אמור להספיק ל16 אלף אחרי שעשית אמפי וואש את כל שאר האיפי ה'פראש' שלך אתה שם ב איצ'פי. אחרי זה אתה משתמש ב איפי ריסט מוריד מאמפי שם בלאק. אני ארשום באנגלית למה אני מתכוון: mp wash: fresh ap do like 200~300 +mp, -mp +luk/dex = for more mp overall, do this when you got the base int high for more mp hp wash: with the rest ap just put them in hp -> +hp -mp +luk/dex, overall you will get more hp this way. if you dont have fresh ap, you can use ap reset to just -mp +hp but you need 1 point in mp/hp before doing this.
תשמע זה עובד העלה לי את האמפי נחמד !, אני רמה 57 עם 253 אינט באייז ו368 עם החפצים ועם 2020 אמפי, עכשיו אני רוצה לעלות את האייצפי אז מה אני עושה בעצם ?, שם את ה5 אייפי באייצפי ומוריד עם אייפי ריסט מהאמפי ללאק ?
אני ממליץ לך לעשות את האמפי וואש 200~300 פעם כלומר בין 40~60 רמות. ככך תצבור מספיק בשביל לפחות 16 אלף HP זאת אומרת תמשיך לעשות אמפי וואש עד רמה 90~110 תלוי לכמה איצ'פי אתה רוצה. אחרי זה נגיד ברמה 110 תתחיל לשים את הנק' באיצ'פי ותעשה במשרשמתי למעלה.