מישהו מוכן להסביר לי איך עושים את זה? אם הבנתי נכון צריך הרבה אינט כי זה מעלה אמפי ואם עושים איפי ריסט אז יורד אמפי ועולה היטץפי מצטער שרשמתי הכל בעברית אם רושמים בפלאפון ואולי גם בגלל הפורום הכל מתהפך ואז בכלל זה לא יהיה ברור
מצטער שהכל הפוך, אם אני כותב בצד הנכון הכל מתחרבן ואי אפשר לקרוא. נשמע לי שדווקא הבנת את הקונספט בסך הכל. בכל מקרה אני אפרט את השלבים של מה אתה תרצה לעשות. 1. קודם כל חשוב להבין כמה HP אתה רוצה שיהיה לך (למשל המטרה יכולה להיות לשרוד מכה מבוס מסוים). 2. לאחר מכן יש שתי נוסחאות שאתה צריך לבדוק. הראשונה היא מה ה MP המינימלי שיכול להיות לדמות שלך (שאחריו כבר לא תוכל להוריד). יש נוסחאות זמינות כאן בפורומים לכל מקצוע. הנוסחה השניה, שהיא בעצם לא ממש נוסחה, זה לבדוק עבור המקצוע שלך כמה HP יתווסף בכל פעם שתעלה ל HP וכמה MP ירד בכל פעם שתוריד מה MP. 3. אחרי שחישבת בעזרת כל הנתונים האלה כמה MP צריך להיות לך, עליך להבין כמה INT אתה צריך בהתחשב בעובדה שכל 10 INT שיש לך יקנו לך נקודת MP אחת עם כל עליית רמה. יש לציין ש INT יכול לבוא מבגדים (עסק יקר) או שאתה יכול להעלות INT ולרסט אותו אחר כך (שזה גם מבאס כי אז לא תוכל לעשות כלום עם הדמות ותיאלץ להסתמך על אחרים). דוגמה: * הנתונים שאני אביא פה בדיוניים והם לשם הדגמה בלבד * אני רוצה לוחם שיש לו 10000 HP ברמה 100. חקרתי וגיליתי שללוחם ברמה 100 שלא עשה שום דבר מיוחד יש 5000. משמע, עלי לשטוף 5000 HP נוספים. בדקתי וראיתי שכל נקודה שאני מעלה ל HP תיתן לי 50 וכל נקודה שאני מוריד מ MP מורידה 10. המסקנה היא שעלי לבצע 100 שטיפות כדי להגיע למטרה שלי -> צריך 1000 MP יותר מה MP המינימלי שלי. בשביל שיהיה לי 1000 MP אקסטרה עד רמה 100, צריך לקבל 10 MP כל רמה -> אני צריך 100 INT. תהליך השטיפה עצמו 1. עולים רמה ומקבלים 5 נקודות. 2. מוודאים שיש מספיק MP כדי שיהיה אפשר לשטוף. 3. מעלים נקודה ל HP. 4. על ידי שימוש ב AP RESET מורידים נקודה מה MP. 5. מזל טוב, ה HP שלך עלה טיפה! נקודות חשובות 1. אם בחרת ללבוש בגדי INT, חשוב לדעת שלא צריך ללבוש אותם כל הזמן, אלא רק שניה לפניה שעולים רמה. 2. כל העסק יקר מאוד, עדיף שיהיה לך מקור פרנסה לפני שאתה מנסה לשטוף דמות. 3. כל מיני סקילים שמשפיעים על כמות ה INT או ה HP וה MP (כמו hyper body או maple warrior) לא משפיעים על כל הפעולות שציינתי.