IGN: Luli1 Hello General, I received Ban and ask to appeal both to the player and to the game I tried several times to the conference but I could not try also to open some players (new accounts) but still can not get the conference gets straight out of the game I request a request to check the problem and also to appeal the Player Luli1 Thank you general Waiting for a reply
You were permanently banned for making a believable claim of major account sharing on your character Luli1. Feel free you write the ban appeal in a language you are more comfortable with תרגיש חופשי לכתוב את הבאן אפיל שלך בעברית אם זה עוזר.
אתה יכול להסביר למה על מה הבאן הזה ןאיך אני מגיע לדבר הזה??? וגם יש לי באן בכל המשחק אני לא יכולה לכנס לשחק אפילו עשיתי ניסוי פתחתי 10 שחקנים ונכנסתי וזה ישר מוציא אותי איך אפשר לתקן את זה וגם אם אפשר לעשות ערעור על LULI1
קיבלת באן תמידי על זה ששיתפת שחקנים, אתה אמרת את זה בצ'אט על השחקן שלך Luli1 החוק שהעתקתי לך למעלה אומר בקצרה ששיתוף שחקנים אסור פה, במקרה שלך לצערי הבאן הוא תמידי כי שיתפתם שחקנים על בסיס יום יומי לפי הדברים שאמרת בצ'אט וזה תופס כראייה לפי החוקים של השרת. לצערי באן תמידי פה אומר שאתה כבנאדם לא יכול לשחק בשרת הזה יותר, גם לא על שחקן חדש. אתה מכיר את השחקן XxDaggerXx?
יאן אני לא רוצה לצאת כאילו אני משחדת אותך אוו משהו כזה אנחנו ישראלים אחים אז עשיתי טעות שלא ידעתי שאסור לא עשיתי משהו עם השחקנים אוו משהו כזה במילא רק השגתי דברים ועליתי רמות כי רציתי לשנות עבודה תעזור לי הפעם תוותר לי אני לא יעשה את זה יותר ישראלי אמור לעזור לישראלי אל תיהיה קשה איתי בבקשה
בבקשה יאן אני חדשה במחשק הזה ולא ידעתי חוקים אני מחכה לתשובה וסליחה שאני קצת חופרת לך אני פשוט רוצה לשחק שוב
לעזור לך זה משהו שלצערי לא אוכל לעשות, גם לא כישראלי אל ישראלי כי אני בסך הכל אוכף את החוקים של השרת פה, הבאן שלך יישאר תמידי יש מקרים מסוימים שבהם באן על שיתוף שחקנים הופך לבאן תמידי באופן אוטומטי: 1. מקרה שיותר משני שחקנים לוקחים תורות במטרה להעלות רמות שחקן אחד 2. שימוש בשחקן של מישהו אחר בשביל לעשות ליץ' 3. שיתוף הפרטים האישיים של המשתמש עם אנשים אחרים (account id, password) בראייה שיש נגדך אפשר לראות בבירור שהפרת את החוקים שציינתי למעלה. בנוסף לזה, דיברת בצ'אטים על זה שרימית בהצבעות שלך והצבעת על מספר שחקנים ובכך הפרת עוד חוק. (vote abuse) הבאן על השחקן השני שלך הוא בגלל שאסור לך לשחק בשרת הזה אחרי שקיבלת באן תמידי וכל ניסיון לעקוף את זה יגרום לבאן ברגע שתיתפסי. (XxDaggerXx)
אני לא ידעתי שאסור לי לעשות אנקס קודם כל ולא עשיתי לי ליץ באמת כי אני לא כזאת טובה ולא חשבתי על זה עשיתי פקיו אתה יכול להסתכל עד הרמה שהיא נמצאת בה כרגע אז עברתי על כמה חוקים בסדר עשיתי טעות שלא ידעתי שאני עושה אותה אז על זה להרחיק אותי לתמיד היית מביא לי לחודש משהו אני באמת לא ידעתי למה אתה מתנהג אליי ככה אני לא ילדה קטנה תוותר לי הפעם בבקשה וואלה קורה שעושים טעויות גם בחיים זה רק משחק אז כרגע כמה מקרים מיצידי קח את כל אנקס שיש לי בשחקניות ואני יתחיל מהתחלה וקח חצי מהכסף לא יודעת רק תחזיר אותי למה להתנהג ככה לבנאדם ועוד ישראלי כמוך זה רק משחק באמת שאני לא מבינה את זה למה לגרום לבן אדם לסבול לא להנות רק הפעם תוותר לי ועם זה יקרה שוב אני יסתום תפה ויגיד וטעיתי סבבה וידעתי את החוקים עכשיו לא ידעתי אין סיבה לא להאמין לי אוו להתנהג ככה בוא תקח מה שבאלך מהשחקנית שלי לא בתור שוחד בתור עונש אזהרה שים עליי עין מיצידי 24.7 השקעתי שם הרבה זמן ונהנתי וחברים למה להרוס לי את זה באמת אני מבקשת ממך לשקול את זה מחדש כי אני באמת לא ידעתי ולא הייתי רושמת לך את כל זה תודה.אשמח לתשובה חיובית
מותר לך להצביע כל 24 שעות על שחקן אחד בלבד, לא על מספר שחקנים, אבל שוב אסביר לך - את אפילו לא בבאן על זה, זה רק בנוסף. אני לא יכול לוותר או לעזור לך פה, ההתייחסות לבאן אפיל שלך תהיה שווה כמו לכולם, גם אם שנינו ישראלים. זה לא משנה לאיזו מטרה השתמשת או העלית את השחקן שלו, ושניכם שיחקתם על השחקן הזה על בסיס יום יומי ולכן את תישארי בבאן. your ban appeal has been denied.
בסדר אין לי מה להגיד לך עם זה ההתנהגות שעל טעות אחת שלא ידעתי ושיחקתי בשתי שחקניות ולא עשיתי כלום ואתה יכול להסתכל חוץ מאנקס בתכלס אז על זה אני בבאן לתמיד וזהו אינלי מה להוסיף פה תודה רבה לך באמת