Recruiting Reaktywacja Polskiej Gildii (Nazwa robocza, może być nawet "Na NFZ" Piszcie!

Discussion in 'Guilds' started by Vilga, Jan 19, 2025 at 6:01 PM.

1. Vilga

Vilga Member

IGN:
    Vilga
    Czołem, z tej strony Vilga. Nowy, nie nowy gracz. Konto założone dawno temu, grałem sporadycznie kilka lat temu, gram sporadycznie teraz. Życie nie wybiera, robota czeka :D Kontynuując, w grupie raźniej! Przez całą wędrówkę, natknąłem się na paru rodaków i tak oto jest pomysł, załóżmy gildie! Nową, dla fanu, na bossy, pogawędki, będzie trochę o życiu, o tym jak dobrze i nie dobrze, więcej bossowania i wspólnych aktywności. A na dodatek, wśród swoich! Tak więc tak, nie przeciągając, zapraszam wszystkich do pisania swoich głównych ING w grze, na tych postaciach na których siedzicie najczęściej. Zbierzemy się, założymy nową gildie, w międzyczasie odpalę nam discorda to i ogarniemy wspólnymi siłami coś lepszego niż "Na NFZ", tylko będzie nam się kojarzyć z kolejkami ^^

Podsumowując :

-Podsyłacie ING aktywnej postaci, przedstawcie się i w tygodniu, zbiorę was wszystkich na Orbis i już dalej potoczy się samo

PS. Na dniach wrzucę tu link do discroda, to i może szybciej się odnajdziemy. Z fartem! Vilga aka Jumper

Moje ING w grze : VilgaQ

Share This Page