שמתי לב לדי הרבה ישראלים שבאו לשרת, כנראה שאנחנו פשוט מתים על המשחק הזה. רציתי להציע עזרה למי שלא יודע כל כך טוב אנגלית או מתקשה קצת. כל מי שרוצה או צריך יכול להשאיר לי שאלות וכו כאן.
פרשת מהשרת השני לפה? אני בכלל הייתי שוקל אם לשחק בשרתים פרטיים או לא. כל העסק הזה לא חוקי והשרת תמיד נמצא בסיכון, חוץ מזה אני לא תומך בגנבים.
כן עברתי לפה הדבר הכי נורא שיקרה זה שהסרבר יסגר כמו שקרה עם אקסטליה ואולי הם לקחו דברים של נקסון אבל זה רק בגלל שאי אפשר לשחק בזה יותר אה וזה מוזר שאתה אומר שאתה לא תומך בסרברים למרות ששיחקת בכמה
עבריין יכול להפוך ללא עבריין ולא לתמוך בעבריינות. אבל כן זה שרת נוסטלגיה אז הסיכויים קטנים דרך אגב, מדוע פרשת מהשרת השני?
אתה מבין במשחק? יש לי כמה שאלות יש לך סקייפ אולי שם יהיה יותר נוח ומהיר? חח האמת שלא שיחקתי מהחופש הגדול חשבתי אולי קצת לחזור יש לי קוסם קרח פה רמה 67 או משהו ואני רוצה לפתוח בנדיט, אני זוכר שהיו לי כמה שאלות אם צריך לעשות HPWASH ועכשיו גם שכחתי מה להעלות בסטאטים חח
כן, אנשים צריכים להבין שזה כולה משחק אני יודע שאני אשמע מפגר אבל אחד הסיבות שאני לא משחק כבר הרבה זמן בשרתים זה בגלל האס ליקרס. דרך אגב - התמונה שבפרופיל שלך, אתה עיצבת? אתה יודע פיקסל ארט?