ja wiem że są teleporty a filmik był na próbe bo nagrywałem w 50 fpsach ale i tak musze popracowac nad napisami troche i jakies efekty dodac moze nagram jakiegoś gildiowego zakum runa
Tam słyszałem że obumiera po source 2.0 czy coś w tym desen. Sam nie grałem nigdy, ale tak wbiłem bo trochę nostalgi zaczerpnąć. Więc mógłby ktoś mi wytłumaczyć sytauację?
Po przejściu na nowy silnik było tragicznie, praktycznie sie grać nie dało. Teraz jest myśle w porządku i cały czas pracują nad dalszym rozwojem
Troche inne od CS'a Z gier w ktore ja gralem, najblizej jest Garbage chyba do tibii. Przyjemna gra. Choc ja zaczalem grac dosc niedawno (nie gralem w oryginalne Maple).
Ja tak trochę z innej beczki, bo zrobiłam już chyba wszystko co znalazłam na forum i nadal mi Maple nie działa, więc może ktoś z was mi pomoże! Wyskakuje mi ten cholerny "error" kiedy włączam grę i już nie mam pomysłów jak to ogarnąć. Przerobiłam wszystkie tematy i dupa. Ostatnio grałam na jakimś małym notebooku Lenovo i tam miałam Windowsa 8, teraz działam na HP z Windowsem 10. Jakby co kartę graficzną ma taką: Intel UHD Graphics 620, a procesor taki: Intel UHD Graphics 620. Nie znam się za bardzo, ale jakby ktoś wiedział jak to naprawić to byłoby super. 8)
Uzyj setup.exe w folderze z Mapleroyals, tak aby ustawienia HZ dla ekranu zmienily się na takie odpowiednie do gry. Wyrzuc z folderu dinput8.dll (skasuj, przenies gdzies indziej). Podziekuj, jezeli zadziałalo. https://royals.ms/forum/threads/s-o...tals-jewels-order-delivery.97736/#post-530666 Kupuj kamyki.
Tak jak wyżej, przebrnęłam już przez wszystko, a jakby mi ktoś pomógł w konkretnym dziale to tutaj bym nie pisała. Nie zadziałało, ale i tak dzięki!